Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Packraftit

Tervetuloa Packraftit-osastolle! Täältä löydät kattavan valikoiman Melomon maahantuomia MRS-packrafteja, jotka ovat erinomaisia retkikumppaneita sekä lyhyille että pitemmillekin seikkailuille, tasaiselta vedeltä vaativiin koskiin. Katso alta uudet Ultra Light-mallit, sekä muut klassiset yhden että kahden hengen mallit. Mukana on aukkopeitteettömiä malleja sekä kolmea erilaista aukkopeitemallia. Useimpiin malleihin on saatavilla lisävarusteena ISS-vetoketju tavaroiden kuljetusta varten.

Ultra Light packraftit

Yhden hengen packraftit

Kahden hengen packraftit

Kuten yllä näkyy, MRS-valikoimasta löytyy packrafteja monenlaisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy niin yhden kuin kahden hengen packraftit eri kokoisina, joten voit nauttia vesiseikkailuista yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Uudet Ultra Light -sarjan packraftit ovat suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät äärimmäisen kevyttä ja kompaktia vaihtoehtoa. Ne soveltuvat parhaiten rauhalliseen tasaisen veden melontaan sekä myös jokimelontaan, mutta kivisiä koskia kannattaa välttää Ultra Light-mallien 420D-pohjan kanssa. Muissa malleissa 840D-pohja kestää jo hienosti kivien kosketusta, mutta toki paikkaussarja kannattaa olla aina retkillä mukana kaiken varalta!

Useimmissa malleissa on valittavissa värivaihtoehtoja (tyypillisesti vihreä, keltainen, punainen ja sininen) ja useimpiin on saatavilla lisävarusteena ISS-vetoketju, jonka kautta saat osan matkatavaroistasi pakattua packraftin sisään melonnan ajaksi. ISS on mainio lisä pitemmillä reissuilla kun tavaraa on enemmän mukana, mutta se myös vaatii huolenpitoa, eli puhdistusta, kuivausta ja ajoittaista voitelua.

MRS-packraftit ovat tunnettuja erinomaisesta suunnittelustaan, laadukkaista materiaaleista sekä viimeistelystään. Hyvä suunnittelu tarkoittaa että rungot on tasapainotettu siten että melonta on suosituskuorman kera sujuvaa ja miellyttävää, eikä keula pääse nousemaan liikoja. MRS-packraftit on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja tarjoamaan turvallisen ja nautinnollisen melontakokemuksen kaikissa tilanteissa. Olipa kyseessä sitten rento päiväretki lähijärvellä tai usean päivän vaellusretki koskien keskellä, MRS-packraftilla saat vapauden tutkia luontoa uudella ja jännittävällä tavalla.

Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivin malli kokeilemalla packraft-valintaopastamme. Olemme täällä auttamassa sinua valitsemaan oikean mallin joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi, ota siis yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse mikäli malleista herää jotain kysyttävää. Olipa tavoitteesi keveys, suorituskyky tai kestävyys, Melomon packraft-valikoimasta löytyy varmasti juuri oikea yksilö jokaiseen tarpeeseen. Koe vesistöt uudella tavalla – packraftin avulla uudet reitit odottavat!