Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Packraftit

MRS Barracuda R2

(12 tuotearviota)

1 399,00 1 599,00 

Paino: 5,1 kg
Aukkopeite: –
Testattu maksimikantavuus: 330 kg

MRS Barracuda R2 on paras valinta vakaata ja nopeaa menoa kaipaavalle parivaljakolle. Barracuda R2 on MRS:n laivaston ehdottomasti nopein packraft (pituutta 3,6 m). Keulan sekä perän muodot tekevät siitä erittäin virtaviivaisen kulkupelin ja perään kiinnitettävä evä tuo vielä lisää suuntavakautta. Ei siis ihme, että toistaiseksi kaikki packraft-kisojen voitot on suvereenisti otettu tällä mallilla. Barracuda käyttäytyy vakaasti ja päättäväisesti myös isoissa aallossa kuten myös vaativissa koskiolosuhteissa. (Huom. koskissa emme suosittele evän käyttöä.)

Painoa tällä mallilla on 5,10 kg, mutta kantavuutta jopa 330 kg. Adventure X2:een verrattuna Barracuda R2:ssa on selvästi enemmän jalkatilaa sekä etu- että takapenkkiläiselle. Tilan puolesta se sopii siis mainiosti kahdelle aikuiskokoiselle melojalle, mutta sillä voi hyvin meloa tarvittaessa yksinkin (esim. metsästys koiran kanssa).

Saatavilla myös näppärällä ISS-järjestelmällä, jolloin voit säilöä esimerkiksi teltan, makuupussit ja muonat ponttoonien sisään, madaltaen samalla myös painopistettä.

Täyttö: Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Täytitpä packraftisi tällä pumpulla tai täyttöpussilla, kuitenkin loppusilaus täytyy tehdä vahvoilla puhalluksilla (päällä olevan yksisuuntaventtiilin kautta). Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi Barracuda R2 tuleekin täyttää huolellisesti, jottei taittumista keskiosassa tapahdu. Puhaltamisen sijaan viimeistely on myös helppo suorittaa käyttäen MRS jalkapumppua.

Melasuositus: MRS Barracuda R2:ssa on riittävästi pituutta, jotta molemmat melojat pystyvät hyvin käyttämään kajakkimeloja, antaen näin mahdollisimman suuren vauhdin ja tehokkuuden. Kajakkimelana 220 cm mittainen Melomo mela soveltuu mainiosti monipuoliseen retkeilykäyttöön. Jos taas haluaa leppoisamman melontatahdin, voi käyttää Melomo Hybridistä muokattavia kanoottimeloja ja näin vältytään myös veden roiskeilta. Optimaalinen yhdistelmä: 2 x Melomo mela + 1 x Hybridimelan kämmenkahvat.

MRS Barracuda R2:n mukana toimitetaan täyttöpussi, paikkausmateriaalia (pl. liima) sekä irrotettava MRS-evä (korkeus n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 130 mm korkea MRS-evä. Jos valitset ISS-version, kuuluu pakettiin myös kuivasäkit sekä vetoketjun voitelutuubi.

Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailullasi korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat perän molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Katso esittelyvideo:

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

12 arviota tuotteelle MRS Barracuda R2

 1. Suomi

  Joni Koivu

  Soiva peli kahdelle hengelle. Nippanappa menee myös kaksi aikuista ja max. 130cm lapsi etuosassa kyydissä. Kahdella aikuisella kannattaa todellakin panostaa pinkeäksi täyttämiseen sillä lautta taittuu kohtuu helposti vajaalla täytöllä.

  Enimmäkseen ollut aikuinen ja lapsi kyydissä päiväretkiä tehden ja siihen erittäin sopiva lautta.

  Jos nyt tilaisin uuden vastaavan lautan niin ottaisin ISS:n lisäksi. Ilmankin pärjää, mutta isommalla tavaramäärällä helpottaa pakkaamista.

  Etenkin evän kanssa lautta on yllättävän suuntavakaa ja kahdestaan meloessa saa vauhdin kohtuu helposti pysymään 6-7km/h.

 2. Suomi

  Jani Peltonen

  Barracuda on ollut syksyn aikana kymmenisen kertaa käytössä Noormarkunjoella, Kokemäenjoella ja Nuuksiossa ja toimii erinomaisesti! Pieniä (ja muutamia isompiakin) pohjakosketuksia on koettu ja materiaali on sitä mitä luvataan eli toimivaa ja kestävää. Pitkään pohdin mallia ja merkkiä, mutta tämä on osoittautunut meillä aivan oikeaksi ostokseksi. Järkevällä käytöllä tulee olemaan käytössä vuosikausia.

 3. Suomi

  Virva

  Reippaasti kulkeva luottokaveri niin sileällä kuin kuohuissakin. Materiaalikestävyys myös erinomaista.

 4. Suomi

  Jari R.

  mukavan kevyt, mutta myös ohut materiaali

 5. Suomi

  Nimetön

  Pari lyhyttä jokireissua takana. Hyvän tuntuinen kahdelle aikuiselle melojalle. Evä varmasti hyvä järvioloshteissa. Mietittiin olisiko kannattanut tilata malli aukkopeitteillä, mutta kun melonta tekniikka tuli paremmaksi veden roiskunta vähäistä. Nopea täyttää pumpulla ja kevyt kantaa pääsenättömien paikkojen ohi. Tällä kokemuksella vaikuttaa hyvältä ostokselta. Jännä nähdä miten teltan ja makuupussien pakkaaminen ponttooniin ja sel jälkeen melominen sujuu.

 6. Suomi

  Markku K.

  Ainakin tyynellä tosi hyvä retkikanootti. Kulkee mukana ja pääsee helposti vesille kun haluaa. Harrastusalue laajenee. Valmis käyttöön alle 10 min sähköpumpulla

 7. Suomi

  Mika H.

  On hyvä kanootti ja kestää hyvin kiviä.

 8. Suomi

  Kari S.

  Just meidän käyttöön.

 9. Suomi

  Esko J.

  ISS:llä tosi ison kapasiteetin reissukaveri, jossa tilaa kahdelle hyvin. Kaksin meloessa suuntavakaa. Kiinnityspisteitä hyvin ja kokonaisuus laadukas.

 10. Suomi

  Antti

  Ostin tämän kesän vesireissuja ja useammankin päivän retkeilyä varten. Vielä en ole ehtinyt kuin kuivaharjoittelemnaan täyttöä ja tyhjennystä autotallissani. Omistan edelleen perinteisemmän koottavan kajakin (Feathercraft Kahuna), jonka toin Australiasta useampi vuosi sitten lentokoneessa. Sen paino kuljetuskunnossa rinkkaansa pakattuna lähentelee jo 20kg. Näissä packrafteissa minua miellyttää niiden keveys ja kuljetusten helppous vesistöjen äärelle. Tarkoitus olisi meloa vaimon kanssa kahdestaan kameroiden kera tai yksin kalastaen, joten nopeus ei ole ensijainen kriteerini verraten lähinnä muihin omistamiini kajakkeihin. Tuote on tukevan oloinen ja laadukkaasti valmistettu. Käyttökuntoon saattaminen on helppoa ja se sujuu nopeasti. Hyvä ostos kertakaikkiaan! Kevättä ja kesää odotellessa!

 11. Suomi

  Juuso

  Hyvältä tuotteelta vaikuttaa!

 12. Suomi

  Jesse Alanko

  Todella hyvä, vakaa. Helppo käyttöinen ja mahtuu pieneen tilaan

 13. Suomi

  Jukka H.

  Ostopäätös oli helppo tehdä kun pääsi katsomaan tuotetta paikanpäällä Melomon tiloissa. Kiitos siitä!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.