Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Packraftit

MRS Viking EVO Self Bailer

1 699,00 

Väri: musta vihreillä saumoilla

Saatavuus: Varastossa

Paino: 5,4 kg
Laskennallinen max. kantavuus: 180 kg

MRS Viking Self Bailerin uudistunut versio. Vaikka MRS Viking EVO Self Bailer on suunniteltu erityisesti koskiolosuhteisiin, on se erittäin monikäyttöinen packraft, jossa on sama tilava runko/alusta kuin Alligator 2S Pro XXL:ssa. Virtaviivaisen muotoilun ansiosta Viking on nopea ja sopii siis myös pitkillä melontaretkille, mutta erityisesti tosiaan vaativiin olosuhteisiin, koskien kuohuihin. Vikingissä kiteytyvätkin juuri ne tärkeimmät seikat, joita haastavissa koskissa tarvitaan: vakaus, ketteryys ja erinomainen ohjattavuus. Oman arvonsa tuo myös aukkopeitteettömyyden tuoma vapaus, jolloin lautan kyytiin on helpompi tehdä esim. ‘self rescue’.  Alkuperäisen Vikingin tuotekehityksen takana Melomo Oy.

Self Bailing -ominaisuus tiivistetysti: (koskien pärskimä) vesi pääsee pohjassa olevan suojatun raon kautta painovoimaisesti ulos. Koska jalkatilassa on kuitenkin käytännössä aina vähän vettä, packraftin pohjaa peittää pidennetty ilmatäytteinen penkki + etuosan jalkatuki. Etuosan jalkatuen voi täyttää/säätää sopivan mittaiseksi pituutesi ja makusi mukaan. Käytännölliset 5-pisteiset pro-reisiremmit takaavat napakan otteen sekä välittömän voimansiirron. Tässä mallissa on myös käytetty (pro-mallien tapaan) vaativiin olosuhteisiin tarkoitettua mustaa extravahvistettua pinnoitetta.

Uudistuneessa versiossa seuraavat uudet ominaisuudet:
Uudistunut jalkatilassa oleva innovatiivinen self bailing -ratkaisu on käytännöllisyydessään suorastaan vallankumoukselinen. Veden kertyminen ja poistuminen keskitetty vain jalkatilaan, jolloin mukana kulkevan veden määrä on huomattavasti pienempi aiempiin Self bailer -malleihin verrattuna. Lattian “vuotoaukot” myös saadaan sulkeutumaan lähes kokonaan, jolloin veden kertyminen vähentyy huomattavasti mutta myös veden poistuminen on entistä tehokkaampaa. Tämä tekee Vikingistä selvästi keveämmän ja entistä ketterämmän.

  • täysin uudistunut penkki, jossa itsessään erillinen 5L säilytystila  TiZip® -vetoketjulla
  • patentoitu EVA Foam selkätuki, joka antaa hyvin napakan tuen

MRS Viking EVO Self Bailer:n mukana toimitetaan täyttöpussi, pro-reisiremmit, paikkausmateriaalia, irrotettava MRS-evä (korkeus n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Lisäksi myös vakiona tulevaan ISS-järjestelmään kuuluvat kuivasäkit sekä vetoketjun voitelutuubi. Tässä mallissa siis penkissä pieni 5L TiZip® -säilytystila sekä ponttoonien ISS-järjestelmä.

Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailullasi korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Katso esittelyvideo:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.