Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Packraftit

MRS Surveyor X2

1 189,00 1 349,00 

Paino: 3,75 kg
Maksimikantavuus: 220 kg
Materiaali: 420D pohja + 210D ponttooni Ripstop Nylon, jossa on naarmuuntumista estävä vahvempi oliivinvihreä uretaanipinnoite*

MRS Surveyor X2 on ultrakevyt ja todella pieneen tilaan pakkautuva kahden melottava packraft. Suunnittelussa on tavoiteltu keveyttä sekä erinomaista liikkuvuutta, kuitenkaan yhtään mukavuudesta tinkimättä. Surveyor X2 onkin rungoltaan virtaviivaisen pitkä, jolloin se on muotonsa ansiosta erittäin sujuvaliikkeinen ja nopea kaksikko. Tämä kaksikko onkin tasaisille vesille keveyttä ja nopeutta arvostaville melojille erinomainen valinta. Surveyor X2 soveltuu hyvin myös virtaaviin vesiin, mutta se ei ole kestävyydeltään yhtä jämäkkää materiaalia kuin muut MRS:n packraftit. Näin ollen kivisiä koskipaikkoja tulee luonnollisesti vältää, eikä tämä packraft ole vaativiin koskiolosuhteisiin suositeltava valinta.

Runsaan 213 cm:n sisäpituudellaan Surveyor X2 tarjoaa riittävästi tilaa ja mukavuutta molemmille melojille. Saatte kaikki retkeilyvarusteenne hyvin kyytiin, sitomalla ne sekä etu- että takansille. Vaihtoehtoisesti valitsemalla lisävarusteeksi ISS-ominaisuuden, saatte kaikki retkeilyvermeenne helposti kyytiin sijoitettamalle ne lautan ponttooneihin.**

MRS Surveyor X2:n mukana toimitetaan täyttöpussi, paikkausmateriaalia (pl. liima) sekä irrotettava evä. Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailullasi korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa.

Melasuositus: MRS Surveyor X2:ssa on riittävästi pituutta, jotta molemmat melojat pystyvät hyvin käyttämään kajakkimeloja, antaen näin mahdollisimman suuren vauhdin ja tehokkuuden. Kajakkimelana 220 cm mittainen Melomo mela soveltuu mainiosti monipuoliseen retkeilykäyttöön. Jos taas haluaa leppoisamman melontatahdin, voi käyttää Melomo Hybridistä muokattavia kanoottimeloja ja näin vältytään myös veden roiskeilta. Optimaalinen yhdistelmä: 2 x Melomo mela + 1 x Hybridimelan kämmenkahvat.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

*Ultra Light -sarjan packrafteissa oliivinvihreä (0,10mm) pinnoite on valkoiseen (0,07mm) pinnoitteeseen verrattuna paksumpaa ja näin ollen myös kestävämpää. Tämän vuoksi haluamme Melomolla tarjota asiakkaillemme vain suomalaisiin oloihin parhaaksi todettua oliivinvihreää vaihtoehtoa.

**Ultra Light -sarjan ISS-järjestelmän mukana ei toimiteta kuivapusseja.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Katso esittelyvideo:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.