Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Yhteistyössä

Puolustusvoimat

Försvarsmakten – The Finnish Defence Forces

Mentoritiimi

Mentoritiimi on suomalainen valmennusalan yritys ja perustamme valmennukset pitkäaikaiseen kokemukseen ja tutkimuksellisiin tuloksiin. Työyhteisön valmennuskonseptimme pureutuu moniulotteisesti itsensä johtamiseen, henkiseen suorituskykyyn, tilannetajuun, vuorovaikutustaitoihin, tiimityöhön ja johtamisen käytänteisiin. Toteutamme URSUS intensiivivalmennuksia myös luonnossa ja vesien äärellä.
– Harri Gustafsberg –

Kairacross

Kairacross on elämysliikuntaa, jossa navigoidaan jalkaisin ja meloen läpi entuudestaan tuntemattoman reitin. Suositut Kairacross kisat järjestetään kesällä 2023 Saimaalla, Ylläksellä sekä Vätsärissä. Melomo on tapahtumien pääyhteistyökumppanina tukemassa myös Kairacross-kisaajia. Lisätietoja kisoista, ilmoittautumisesta sekä kisaajille myönnettävistä alennuksista saat Kairacrossin sivuilta.

Vesisankarit

Koululiikuntaliiton Vesisankarit-hanke on vuodesta 2015 kannustanut monipuolisten vesillä liikkumisen taitojen harjoitteluun ympäri Suomea järjestetyissä koululais- ja yleisötapahtumissa. Nyt teemoina ovat melonta ja luonnonvedet. Melomo haluaa tukea lapsia ja nuoria näissä tärkeiden taitojen harjoitteluissa! Olemme lainanneet kausille 2021-2023 Vesisankareiden käyttöön yhteensä 10 packraftia eri tapahtumia varten.

Team Jaakkola

Team Jaakkola eli tytär Sumi ja isä Tomi kilpailevat yhdessä triathlon-kilpailuissa. Sumilla on Rettin oireyhtymä, joka aiheuttaa vaikeaa monivammaisuutta. Hauskan yhdessä tekemisen lisäksi Team Jaakkola haluaa inspiroida ihmisiä liikkumaan sekä lisätä tietoisuutta Rettin oireyhtymästä ja liikkumisen yhdenvertaisuudesta. Tapahtumien yhteydessä järjestetään myös hyväntekeväisyyskeräyksiä, joissa kerätään varoja Rettin oireyhtymän tutkimuksen käynnistämiseen Suomessa. Lähde seuraamaan seikkailua ja ota somekanavat seurantaan!

Vegesakke - Sakari Raappana

Muusikkona Vegesakke tunnetaan parhaiten Matkalla Pohjoiseen kappaleestaan. Youtubevideoilla hän käsittelee aiheita perinteisistä erätaidoista ja vaeltamisesta aina koskenlaskuun sekä kiipeilyyn. Kyseessä siis musiikkia tekevä erämies ja ennakkoluuloton seikkailija, jolta on jatkossa odotettavissa packraft-retkiä Lapin jylhiin maisemiin.

Eero Hirvonen - yhdistetyn maajoukkueurheilija

“Ammatiltani olen urheilija, sielultani eränkävijä. Liikutaan sitten maalla tai vesillä, mukana virveli tai haulikko, tarjoaa luonto minulle tärkeän henkireijän huippu-urheilun taustalla. Luontoon päästessä unohtuvat menestyspaineet, kiire ja stressi, viimeistään illalla nuotion ääressä.”

Arttu Mäkiaho - yhdistetyn maajuokkueurheilija

“Luonto, metsä ja Suomen vesistöt antavat minulle rauhaa. Oli se sitten vaelluksen, kalastuksen tai urheilun parissa. Kainuu tarjoaa tähän loistavat puitteet, jonka takia myös packraft on prioriteetti numero yksi tulevilla retkeilyreissuilla.”

Jaska Halttunen - Fillaripäiväkirjat

Jaska suuntaa maastopyöränsä eturenkaan kerta toisensa jälkeen kohti metsää. Polkupyörä on hänelle urheiluvälineen lisäksi myös väline taittaa työmatkat sekä retkeillen saavuttaa luonto, metsä ja sen rauha. Packraft kulkee myös usein Jaskan mukana, jolloin retket saavat aivan uuden ulottuvuuden. Jaska onkin ollut Suomessa oikea bikerafting -edelläkävijä sekä niin tykätty tarinankertoja, että retkiä on voinut seurata videoiden ja kirjojen lisäksi myös Alfa-TV:n kautta.

Kesäloma Kairassa

Kesäloma Kairassa on kesällä 2020 toteutettu kahden miehen huikea 80 päivän ja yli 1500 km mittainen patikointi- ja melontavaellus Suomen Lapin laitamilla. Hyppää mukaan näihin ainutlaatuisen hienoihin maisemiin ja rentouttaviin retkeilyhetkiin.

Vapaalla jalalla

”Vapaalla jalalla on kalastusta ja eräilyä Kainuun korvesta Lapin tuntureille. Videoiden ja blogin kautta pääset mukaan kalareissuille ja -vaelluksille, heittämään uistinta pohjoisen erämaajoille ja iltanuotiolle filettä käristelemään.”

Tom Nylund

Reipasta päivää! Tom Nylund on kokenut meloja joka on tehnyt melontareissuja Suomen lisäksi niin Grönlannissa kuin Norjassakin. Yllytyshulluus ja uteliaisuus vie hänet usein merkillisiin paikkoihin. Urbaanit ympäristöt, likaiset joet ja tierummut ovat Tomille arkea. Oman sisällöntuotannon lisäksi Tom esiintyy freelancerina mm. luonto-ohjelmissa. Jatkossa Tomin seikkailuissa uutena kumppanina toimii MRS Nomad S1D.