Yhteistyössä

pv

Puolustusvoimat

Försvarsmakten – The Finnish Defence Forces

lapland-safaris

Lapland Safaris

”Me Lapland Safariksella olemme lappilaiseen luonnon ja elämäntavan asiantuntijoita.Toimintamme ytimessä on aito, lappilainen kulttuuri. Jo vuodesta 1982 olemme tarjonneet lapinmatkaajille ainutlaatuisia luontoaktiviteetteja sekä ikimuistoisia matkakokemuksia. Packrafting kuuluu vesiaktiviteetteihimme niin Saariselällä, Levillä kuin Rovaniemelläkin.”

jaska

Jaska Halttunen - Fillaripäiväkirjat

”Maastopyöräni eturenkaan suuntaan kerta toisensa jälkeen kohti metsää. Polkupyörä on minulle urheiluvälineen lisäksi myös väline taittaa työmatkat sekä retkeillen saavuttaa luonto, metsä ja sen rauha. Pyörä on juhta, muuli joka kantaa tai vaihtoehtoisesti vetää kaiken mitä 1-4 yön retkillä tarvitsen, varusteet, sapuskan sekä majoitteen – siis kaiken. Kanootti (Packraft) kulkee välillä myös mukana jonka avulla retket savat aivan uuden ulottuvuuden kun voin ylittää järviä vaihtaa maisemaa jokia pitkin.”

vapaallajalalla

Vapaalla jalalla

”Vapaalla jalalla on kalastusta ja eräilyä Kainuun korvesta Lapin tuntureille. Videoiden ja blogin kautta pääset mukaan kalareissuille ja -vaelluksille, heittämään uistinta pohjoisen erämaajoille ja iltanuotiolle filettä käristelemään.”

Trek´n Food Kustavi

”Trek´n Food tarjoaa erä- ja luonto-opastuspalveluja Turun saaristossa Kustavissa niin yksityisille kuin yrityksille. Melonta- ja retkivarusteiden vuokrauksen ohella opastustoimintaa sekä koulutuksia perinteisiin eränkäyntitaitoihin, nuotiolla tapahtuvaan ruoanlaittoon ja savustukseen liittyen. Tarjolla myös majoituspalveluja Kustavissa, Kemijärvellä ja Karigasniemellä.”

Instagram
kpt

Kansallispuistot tutuiksi

Tämä Facebook-ryhmä tekee tutuiksi Suomen kansallispuistoja kuvaamalla ja kertomalla niistä. Ryhmän julkaisut toimivat hyvänä pohjana omia seikkailujanne varten, sillä yli 80.000 jäsenen avulla jaetaan hyviä retkeilyvinkkejä sekä monipuolisia kokemuksia Suomen kauniista luonnosta. Samalla edistetään Kansallispuistojen arvostusta. Ryhmän ylläpitäjät tekevät myös ryhmän nimen mukaista kirjasarjaa sekä videoita.

pohjoisemmas1

Pohjoisemmas Oy / Jaakko ``Korpi-Jaakko`` Heikka

Vaikka erä- ja luonto-opas Korpi-Jaakko tunnetaan paremmin Ankarat avotunturit hiihtovaellustoiminnasta, on hän melonut packraft-lautoilla vuodesta 2010 ja järjestää packraft-kursseja, -retkiä ja -vaelluksia eripuolilla Skandinaviaa. Pohjoisemmas Oy myös vuokraa packraft-lauttoja. Korpi-Jaakko on myös Suomen packraft-kokoontumisten (”Finnish Packraft Gathering”) isä.

vesa

Vesa Nieminen - Maan ja taivaan väli

”Maan ja taivaan väli on blogi, joka kertoo vaeltajan suuresta unelmasta lähteä vuodeksi vaeltamaan Lappiin. Ajatuksia elämästä ja luonnosta, suunnitelmien etenemistä – ja tietenkin tarinoita matkan varrelta, kun lähtölaukaus on kumahtanut.”