Yhteistyössä

Puolustusvoimat

Försvarsmakten – The Finnish Defence Forces

Vesisankarit

Koululiikuntaliiton Vesisankarit-hanke on vuodesta 2015 kannustanut monipuolisten vesillä liikkumisen taitojen harjoitteluun ympäri Suomea järjestetyissä koululais- ja yleisötapahtumissa. Vuoden 2021 teemoina ovat melonta ja luonnonvedet. Melomo haluaa tukea lapsia ja nuoria näissä tärkeiden taitojen harjoitteluissa! Olemmekin lainanneet kausille 2021 ja 2022 Vesisankareiden käyttöön yhteensä 10 packraftia eri tapahtumia varten.

Lapland Safaris

“Me Lapland Safariksella olemme lappilaisen luonnon ja elämäntavan asiantuntijoita. Toimintamme ytimessä on aito, lappilainen kulttuuri. Jo vuodesta 1982 olemme tarjonneet lapinmatkaajille ainutlaatuisia luontoaktiviteetteja sekä ikimuistoisia matkakokemuksia. Packrafting kuuluu vesiaktiviteetteihimme niin Saariselällä, Levillä kuin Rovaniemelläkin.”

Natura Viva

Natura Viva on vuodesta 2007 melontapalveluhin erikoistunut perheyritys. Henkilökunta on kokeneita melojia ja aktiivisia luonnossa liikkujia. Natura Viva vuokraa yhteistyössä Melomon kanssa MRS:n packrafteja Helsingin Vuosaaressa sekä Nuuksion ja Teijon kansallispuistoissa. Tutustu myös packrafting -retkitarjontaan!

Jaska Halttunen - Fillaripäiväkirjat

“Maastopyöräni eturenkaan suuntaan kerta toisensa jälkeen kohti metsää. Polkupyörä on minulle urheiluvälineen lisäksi myös väline taittaa työmatkat sekä retkeillen saavuttaa luonto, metsä ja sen rauha. Pyörä on juhta, muuli joka kantaa tai vaihtoehtoisesti vetää kaiken mitä 1-4 yön retkillä tarvitsen, varusteet, sapuskan sekä majoitteen – siis kaiken. Kanootti (Packraft) kulkee välillä myös mukana jonka avulla retket savat aivan uuden ulottuvuuden kun voin ylittää järviä vaihtaa maisemaa jokia pitkin.”

Vapaalla jalalla

”Vapaalla jalalla on kalastusta ja eräilyä Kainuun korvesta Lapin tuntureille. Videoiden ja blogin kautta pääset mukaan kalareissuille ja -vaelluksille, heittämään uistinta pohjoisen erämaajoille ja iltanuotiolle filettä käristelemään.”

Trek´n Food Kustavi

“Trek´n Food tarjoaa erä- ja luonto-opastuspalveluja Turun saaristossa Kustavissa niin yksityisille kuin yrityksille. Melonta- ja retkivarusteiden vuokrauksen ohella opastustoimintaa sekä koulutuksia perinteisiin eränkäyntitaitoihin, nuotiolla tapahtuvaan ruoanlaittoon ja savustukseen liittyen. Tarjolla myös majoituspalveluja Kustavissa, Kemijärvellä ja Karigasniemellä.”

Instagram

Pohjoisemmas Oy / Jaakko ``Korpi-Jaakko`` Heikka

Vaikka erä- ja luonto-opas Korpi-Jaakko tunnetaan paremmin Ankarat avotunturit hiihtovaellustoiminnasta, on hän melonut packraft-lautoilla vuodesta 2010 ja järjestää packraft-kursseja, -retkiä ja -vaelluksia eripuolilla Skandinaviaa. Pohjoisemmas Oy myös vuokraa packraft-lauttoja. Korpi-Jaakko on myös Suomen packraft-kokoontumisten (“Finnish Packraft Gathering”) isä.

Kesäloma Kairassa

“Kesäloma Kairassa on kesällä 2020 toteutettava kahden miehen, 80 päivän ja 1400-1700km mittainen patikointi- ja melontavaellus Suomen Lapin laitamilla.”

Aurora Village Ivalo

Aurora Village on pieni, ivalolainen perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita luonnonmukaisessa miljöössä. Olemme tunnelmallinen loma- ja vapaa-ajankohde rauhallisella paikalla lähellä Ivalon kylää. Tarjoamme kattavat majoitus-, ravintola-, kokous-, juhla- ja ohjelmapalvelut. Meiltä löydät myös upean saunamaailman, hienot ulkoilureitit, sekä modernit vuokravälineet!

Sisu Outdoor - Arctic activities for everyone

Sisu on mainio paikallinen retkeilykauppa ja vuokraamo Pallas-Yllästunturin kupeessa Äkäslompolossa. Meiltä löydät fatbiket, packraftit ja retkeilyvarusteet paikallisten retkeilyvinkkien kera. Järjestämme myös retkiä, vaelluksia sekä liikuntakoulutusta maastohiihtoon sekä suunnistukseen. Talvisin meiltä saat myös maastohiihtovälineet, liukulumikengät sekä lumikengät.

KJ-Experience

KJ-Experience tarjoaa yksilöllisiä erä- ja luontopalveluja sekä yksityisille että yrityksille Pohjois-Suomessa (mm. Hossa, Kylmäluoma, Ii-ja Kostonjoki, Yöttömän yön melontareitti). Luontoaktiviteetteja ja koulutusta tarjoamme melontaan (avokanootti ja packraft), maastopyöräilyyn, patikointiin/vaellukseen, kalastukseen. Meiltä saat myös retkeilyvarusteita vuokralle mm. kanootit, packraftit.”

Instagram

Baseflow

Baseflow on pääkaupunkiseudulla sijaitseva vapaa-ajan välineitä vuokraava yritys. Valikoimastamme löytyy useita packrafteja sekä oheistarvikkeita.

Instagram

Seikkailuyhtiö Vaara

Seikkailuyhtiö Vaara vuokraa laadukkaita MRS packrafteja, Gong SUP-lautoja, Feltin läskipyöriä sekä Rock Machinen sähköavusteisia e-fatbikeja. Myös lapset pääsevät pyöräretkille Cannondalen plus-koon maastopyörillä. Lumihurjastelijoille valikoimassa snowsurffit ja snowskate ja rauhallisempaan menoon liukulumikenkiä ja metsäsuksia.

Instagram

Vesa Nieminen - Maan ja taivaan väli

“Maan ja taivaan väli on blogi, joka kertoo vaeltajan suuresta unelmasta lähteä vuodeksi vaeltamaan Lappiin. Ajatuksia elämästä ja luonnosta, suunnitelmien etenemistä – ja tietenkin tarinoita matkan varrelta, kun lähtölaukaus on kumahtanut.”

Instagram

Kanootti ja Tomaatti

Kanootti ja Tomaatti on hyvän fiiliksen retkeilykanava Youtubessa. K&T:n Vettis innostuu milloin mistäkin tavasta liikkua ja viettää aikaa luonnossa. Välillä videoilla seikkaillaan retkipakulla ja aktiviteetit vaihtelevat maastopyöräilystä geokätköilyyn. Kaikki alkoi kuitenkin melonnasta ja se on edelleen suuri ja tärkeä osa kanavan sisältöä, kuten on myös retkiruoka. Lähes joka videolla Vettis tarjoilee jonkin hyväksi kokemansa retkiruokareseptin.

Instagram

Retkivuokraamo

Retkivuokraamo on Oululainen vuonna 2021 perustettu retkeilyvälineitä vuokraava yritys. Valikoimaamme kuuluu retkeilyvälineitä joka lähtöön ja laajennamme valikoimaa jatkuvasti. Vuokraamme muun muassa suksia, liukulumikenkiä, lumikenkiä, telttoja, SUP-lautoja ja packrafteja.

Instagram

TunturiFlow - Liikuttavia elämyksiä

Olemme vuokraamo Ylläsjärvellä ja autamme sinua kokemaan elämyksiä luonnossa liikkuen.  Tuntureilla ja vesistöillä liikkuminen on lähellä sydäntämme, ja sitä iloa haluamme jakaa asiakkaillemme. Valikoimasta löydät mm. e-fatbiket, packraftit, melonta, retkeily- ja vaellustarvikkeet, matkailuautot sekä talvella erilaiset talviulkoiluvälineet. Tuvastamme löydät retkeilyä tukevia, paikallisia poronliha- ja marjatuotteita.  Tervetuloa Ylläkselle kokemaan kanssamme pohjoista tunnelmaa kesäaikaan.

Instagram