Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Packraftit

MRS Nomad S1 D

(2 tuotearviota)

1 399,00 1 689,00 

Paino: 4,5 kg
Aukkopeite: D-tyyppi
Testattu maksimikantavuus: 180 kg

MRS Nomad S1 D on packraftien standardeilla eniten perinteistä kajakkia muistuttava malli keulan ja perän ollessa lähes symmetrisiä. Nomad on tavallista packraftia pidempi ja kapeampi eli todellakin hyvin virtaviivainen ja siksi nopea. Tässä mallissa istuma-asento on selvästi korkeampi, sillä penkki, joka on sijoitettu lautan keskiosaan, on myös muita malleja korkeammalla. Korkeampi asento mahdollistaa vielä paremmin koko vartalon voiman käytön meloessa. Irroitettava selkänoja on jämäköitetty alumiinisillä vahvikkelle antaen vahvan tuen. Kun vielä suurikokoinen (130 mm) evä antaa lisää suuntavakautta, matkavauhtia löytyy selvästi enemmän kuin esimerkiksi Microraftista. Tämä poikkeuksellisen suuret kehut saanut packraft sopii siis erityisesti tasaisille vesille, mutta toimii erinomaisesti myös koskissa. Vinkki: koskien kuohuihin ota evää pois ja tyhjennä penkistä hieman ilmaa niin saat painopisteesi alemmaksi.

Aukkopeiteessä on kattava etu- ja takakansi, ja yhdessä skirtin kanssa hyvin vedenpitävä (ei kuitenkaan täysin 100%). Tasaisella vedellä ja kesäkuumalla liikuttaessa skirt-osan voi huoletta ottaa pois sillä suurin osa melasta lentävästä vedestä tippuu kannen päälle. Aukkopeite rullautuu lämpimänä päivänä tarvittaessa kokonaan eteen (vetoketjukiinnitys). Matkatavaraa voit sitoa remmeillä keulan tai perän päälle ja löytyypä penkin takaakin aukkopeitteen alta hieman tilaa tavaran kuljetukseen.

MRS Nomad S1 D -malliin on saatavilla ISS2-järjestelmä. Lautan muotoilusta johtuen vetoketjua ei voida sijoittaa keulaan tai perään, vaan muista ISS-malleista poiketen Nomadiin vetoketjuja tulee kaksi kappaletta lautan keskiosaan penkin molemmin puolin.

Melasuositus: Kapean profiilinsa ja korkeamman istuma-asennon vuoksi suosittelemme MRS Nomadiin 210 cm mittaista melaa. Useimmat asiakkaistamme ovat ostaneet tämän packraftin kaveriksi Aqua Bound Manta Ray 210 cm -melan. MRS Nomad yhdessä tämän huippumelan kanssa takaa erittäin tehokkaan ja nopean melontakokemuksen niin tasaisille vesille kuin virtaaviinkin vesiin.

MRS Nomad S1 D:n mukana toimitetaan täyttöpussi, skirt-aukkopeite ja kiinnityskaaret, paikkausmateriaalia (pl. liima) sekä irrotettava MRS-evä (korkeus n. 130 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 60 mm korkea MRS-evä. Jos valitset ISS2-version, kuuluu pakettiin myös kuivasäkit sekä vetoketjun voitelutuubi. Lisävarusteena tähän malliin saatavissa melontaa tukevat MRS reisiremmit (eivät sisälly pakettiin).

Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu.  Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailullasi korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa. Kts. pakettisuositus.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Katso esittelyvideo:

Väri

Keltainen, Vihreä, Sininen, Punainen

ISS2

Ilman ISS, ISS2 (+290€)

2 arviota tuotteelle MRS Nomad S1 D

 1. Suomi

  Virva V

  Nomad S1D muutti luokseni ja se tottelee tuttavallisesti nimeä Tipi, keltainen kun on väriltään. Nomad on mukava ja suuntavakaa melottava sileällä vedellä ja kulkee hyvinkin kajakkimaisesti verrattuna vanhaan microraftiini. Tipi tykkää myös koskista ja käyttäytyy niissäkin mallikelpoisesti ja sitä on helppo ohjata, vaikkei siinä reisiremmejä olekaan. Ruunaan koskissa (1-2 luokka) Tipi loiskutteli hyvin ilman aukkopeiton skirt -osaakin. Olen todella tyytyväinen Nomadiin ja veikkaan että minulla ja Tipillä tulee olemaan monia hienoja seikkailuja edessä. Viisi tähteä.

 2. Suomi

  Nimetön

  Nomad on toinen packraftini. Arvostelun kirjoitan nyt yhden aktiivisen melontakesän jälkeen. Halusin sen Microraftia kajakkimaisemman muodon vuoksi. Hain nopeampaa ja tilavampaa paattia, ja Nomad on vastannut näihin odotuksiin erinomaisesti. On miellyttävä meloa, suuntavakaa ja hyvä istumakorkeus.

  Yhden tähden otan pois koska selkänoja on hieman konstikas laittaa, mutta ennen kaikkea tosi ärsyttävän tiukan evätaskun vuoksi. Evä on edelleen 20-30 reissun jälkeen vaikea saada paikalleen ja pois (ohjeen mukaiseen tyhjään paattiinkin). On ärräpäitäkin lentänyt. Tehtaalla toivottavasti kehittävät nykyistä ratkaisua käyttömukavammaksi.

  Noista värkkäilyistä huolimatta olen ollut todella tyytyväinen Nomadin hankintaan!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.