Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Packraftit

MRS Microraft

(12 tuotearviota)

1 099,00 

Paino: 3,2–3,5 kg
Aukkopeite: C-tyyppi
Testattu maksimikantavuus: 150–190 kg

MRS Microraft on suosituin packraftimme. Tätä mallia on saatavissa myös seuraavissa variaatioissa:

Microraftia voidaankin pitää packraftien yleismallina tai ns. packraftien klassikkona. Monipuolisuutensa ja ketteryytensä vuoksi se soveltuukin mainiosti niin koskiin kuin tasaisillekin vesille. Microraft on todella kevyt ja painaa koosta riippuen vain 3,2 – 3,5 kg aukkopeite mukaan lukien. Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Microraftin kantavuus on jopa 190 kg, joten mukaan mahtuu melojan lisäksi helposti vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraftit on kehitettykin nimenomaan pitkäaikaisiksi ja monipuolisiksi retkikumppaniksi. Packraftisi siis kestää myös koskien laskua sekä vaihtuvia sääoloja helteestä pakkaseen. Kaikki MRS-packraftit on valmistettu lujatekoisesta ja notkeasta materiaalista, josta voit lukea lisää täältä.

Microraft on siis täydellinen kumppani vaelluksille, metsästys- ja kalastusreissuille sekä liikkuvalle kaupunkilaiselle. Matka taittuu virtaamattomassakin vedessä noin 4-5 kilometrin tuntivauhtia. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä reppulautta, jonka avulla päiväretket sekä pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Aukkopeite: Microraftissa on vakiona tarra-vetoketjuyhdistelmällä kiinnitettävä C-tyypin aukkopeite, joka on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeite estää kosken kouhujen pääsemistä jalkatilaan sekä pitää vesisateella melojaa osaltaan kuivana. Se ei kuitenkaan ei ole sataprosenttinen suoja vettä vastaan (vetoketju saattaa päästää hieman vettä läpi), mutta pitää normaalit roiskeet ja sateen tehokkaasti poissa lautan sisältä.

Kokosuositukset: (melojan pituus cm): XS-koko 130-160 cm, S-koko 140-170 cm, M-koko 165-180 cm, L-koko 175-190 cm. Kokosuositukset ovat hyvin ohjeellisia, sillä sopivuus vaihtelee myös ruumiinrakenteen mukaan. Koon valinnassa huomioi, että mitä pienempi, sen ketterämpi ja mitä isompi, sen tilavampi. Vertaile tarkemmin packraftien mittoja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

MRS Microraftin S, M ja L-kokoisissa lautoissa on vakiona myös irrotettava MRS-evä (korkeus n. 60 mm) + istukka.

MRS Microraftin mukana toimitetaan täyttöpussi, paikkausmateriaalia (pl. liima) sekä irrotettava MRS-evä (korkeus n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 130 mm korkea MRS-evä.

Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu.

Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailullasi korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Katso esittelyvideo:

Koko

XS, S, M, L

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

12 arviota tuotteelle MRS Microraft

 1. Suomi

  MM

  Muutaman kerran melottuna tuntuu luotettavalta ja varsin näppärältä kapistukselta. Kunhan tuntee rajansa, heh

 2. Suomi

  HS

  Kaksi viikkoa mentiin erämaassa ja kyllä on mainio peli ja antaa ulottuvuutta liikkumiseen, helppoa oli siirtyä aina seuraaville järville kun keveys on valttia. Rinkkakin kulkee kevyesti kyydissä. Suosittelen.

 3. Suomi

  Eliisa Mattila

  Parhaat ostokset ikinä! Näistä tulee uskolliset kaverit vuosikausiksi. Kevyet ja ketterät, mutta kuitenkin kestävät.

 4. Suomi

  Tony Muukkonen

  Hyvä setti

 5. Suomi

  Valtteri Enstedt

  Mahtava kampe liikkumiseen erämaassa. Pieni miinus ekalla reissulla tulleesta pienestä reiästä pohjakankaaseen. Tämä mennee huonon tuurin piikkiin. Paikkasarja hoiti homman näppärästi.

 6. Suomi

  Anne R.

  Loisto-ostos! Kompakti ja kevyt, täyttyy pussillakin hetkessä. Testattu kevyestivirtaavissa pikkujoissa ja pikkujärvillä.

 7. Suomi

  Tero

  Hauska laite, vielä ei paljon ole kerennyt käyttämään.

 8. Suomi

  Risto Soini

  vastasi kuvausta ja toimitus ilmoitetun mukaisesti

 9. Suomi

  Jussi Kahelin

  Rinkka keulaan ja joelle.3 luokan kosket oon tuolla laskenut.hyvä kestävä lautta

 10. Suomi

  Anna

  Aijai, täysin uusi maailma avautui minulle! Ihana!!!

 11. Suomi

  Katja

  Olen erittäin tyytyväinen omaan keltaiseen raftiini

 12. Suomi

  Nimetön

  Helppo ottaa mukaan, eli tulee myös käytettyä. Melottu muutamalla järvellä ja joella ja eteni yllättävän hyvin myös vastatuulessa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.