Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Packraftit

MRS Minnow

659,00 

Saatavuus: Varastossa

Paino: 2,15 kg
Maksimikantavuus: 135 kg
Materiaali: 210D Ripstop Nylon, jossa on hyvin naarmuuntumista estävä vahvempi oliivinvihreä uretaanipinnoite*

MRS Minnow on poikkeuksellinen kevyt ja erittäin pieneen tilaan pakkautuva packraft. Suunnittelussa on painotettu eritoten keveyttä ja pakkautuvuutta, jotta tämä packraft kulkeutuu helposti mukanasi kaukaisimpiin erämaihin ja tunturien taakse. Minnow on hyvin sujuvaliikkeinen packraft ja Surveyorin tapaan, istuin on sijoitettu perän sijasta keskemmäksi, jotta nopeus ja ohjattavuus on parhaimmillaan. Vaikka Minnow soveltuu hyvin matalille pikkujoille ja muihinkin virtaaviin vesiin, se ei ole kestävyydeltään yhtä jämäkkää materiaalia kuin muut MRS:n packraftit. Näin ollen kivisiä koskipaikkoja tulisi vältää ja selvää on, ettei tämä packraft ole vaativiin koskiolosuhteisiin oikea valinta.

Minnow on varsin kompakti, joten tilaa ei ole kauheasti. Saat silti retkeilyvarusteesi kyytiin, sitomalla/sijoittamalla ne sekä etu- että takaosaan (suositeltua tasaisen painon jakaantumisen vuoksi). Vertaile packratien mittoja ja kokoja täältä.

MRS Minnowin mukana toimitetaan täyttöpussi, paikkausmateriaalia (pl. liima) sekä irrotettava evä. Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailullasi korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

*Ultra Light -sarjan packrafteissa oliivinvihreä (0,10mm) pinnoite on valkoiseen (0,07mm) pinnoitteeseen verrattuna paksumpaa ja näin ollen myös kestävämpää. Tämän vuoksi haluamme Melomolla tarjota asiakkaillemme vain suomalaisiin oloihin parhaaksi todettua oliivinvihreää vaihtoehtoa.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Katso esittelyvideo:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.