Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Packraftit

MRS Viking EVO X2 Pro Self Bailer

2 449,00 

Saatavuus: Varastossa

Paino: 8,75 kg
Aukkopeite: –
Testattu maksimikantavuus: 300 kg

Odotettu uutuus MRS packraftien valikoimaan! MRS Viking EVO X2 Pro Self Bailer on tiivistetysti Barracuda -kaksikko varustettuna self bailing-vedenpoistumisjärjestelmällä. Melomon innoittamana, MRS on käyttänyt tämän kaksikon kehitystyöhön rutkasti aikaa, vaivaa ja alan parasta osaamista kehittäessään todella toimivan self bailing -ratkaisun. Tämä MRS:n patentoima täysin uusi ja innovatiivinen self bailing -ratkaisu on käytännöllisyydessään suorastaan vallankumoukselinen: veden kertyminen ja poistuminen on keskitetty molempien melojien jalkaosiin, jolloin pohjalla mukana kulkevan veden määrä on hyvin pieni. Koskista tai aalloista kyytiin tuleva isokin vesimäärä kuitenkin poistuu painovoimasesti aukkojen kautta hyvin nopeasti ja tehokkaasti.

MRS Viking EVO X2 Pro Self Bailer on siis suunniteltu erityisesti vaativat koskiolosuhteet huomioiden, joten se soveltuu mainiosti esim. reiteille, joiden varrella on odotettavissa koskien tyrskyjä. Se on kuitenkin kaikkinensa erittäin monikäyttöinen packraft  ja soveltuu hyvin myös meriolosuhteisiin. Tällä mallilla on pituutta on jopa 3,8 m, joten runko/alusta on jopa hieman pidempi kuin tutussa Barracudassa. Keulan sekä perän muodot tekevät siitä erittäin virtaviivaisen ja nopean, jonka lisäksi se todellakin käyttäytyy vakaasti ja päättäväisesti myös isoissa aallossa ja vaativissa koskiolosuhteissa.

Käytännölliset 5-pisteiset pro-reisiremmit takaavat molemmille melojille napakan otteen sekä välittömän voimansiirron. Tässä mallissa on myös käytetty (pro-mallien tapaan) vaativiin olosuhteisiin tarkoitettua mustaa extravahvistettua pinnoitetta. Oman arvonsa ehdottomasti luo aukkopeitteettömyyden tuoma vapaus, jolloin lautan kyytiin on helppo nousta ja tehdä tarvittaessa esim. ‘self rescue’.

Lisäksi huomionarvoista:

  • täysin uudistuneet penkit, jossa itsessään erilliset 5L säilytystilat  TiZip® -vetoketjulla
  • patentoidut EVA Foam selkätuet, jotka antaa hyvin napakan tuen

MRS Viking EVO X2 Pro Self Bailer:n mukana toimitetaan:

  • pro-reisiremmit (molemmille melojille)
  • vakiona mukana tulevan ISS-järjestelmän kuivasäkit sekä vetoketjun voitelutuubi
  • vakiona irrotettava MRS-evä n. 60 mm sekä pohjaan asennettu istukka
  • täyttöpussi
  • paikkausmateriaalia (pl. liima)

Melasuositus: MRS Viking EVO X2 Pro:ssa on riittävästi pituutta, jotta molemmat melojat pystyvät hyvin käyttämään kajakkimeloja, antaen näin mahdollisimman suuren vauhdin ja tehokkuuden. Näin ollen esim. 220 cm mittaiset Aqua Bound Manta Rayt soveltuvat erinomaisesti tämän packraftin kaveriksi vaativaankin käyttöön. Vaihtoehtoisesti säädettävät Bending Branches Slice Plus -melat ovat toinen suosituksemme tälle packraftille.

Täyttö: Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Täytitpä packraftisi tällä pumpulla tai täyttöpussilla, kuitenkin loppusilaus täytyy tehdä vahvoilla puhalluksilla (päällä olevan yksisuuntaventtiilin kautta). Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi MRS Viking EVO X2 Pro tuleekin täyttää huolellisesti, jottei taittumista keskiosassa tapahdu. Puhaltamisen sijaan viimeistely on myös helppo suorittaa käyttäen MRS jalkapumppua.

Mikäli packraftisi kaipaisi jollakin retkellä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää packraftin paikkaussarjaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat perän molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Katso esittelyvideo:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.