Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Packraftit

MRS Adventure X2

(1 tuotearvio)

1 159,00 1 629,00 

HUOM. alennettu hinta koskee vain ISS-versiota värissä keltainen. Voimassa rajoitetun ajan.

Paino: 4,4–5,2 kg
Aukkopeite: -/C-tyyppi
Testattu maksimikantavuus: 270 kg

MRS Adventure X2 on kuin Microraftin kahdenistuttava isoveli, jossa luonnollisesti yhden hengen mallia enemmän lattiapinta- alaa ja kantavuutta. Tämä ketterä kaksikko soveltuu yhtä hyvin tasaisille vesille kuin koskiin + useat retkeilijät käyttävät tätä tilavana yhden hengen lauttana – sopii mainiosti kaveriksi esim. bikerafting- tai metsästysharrastukseen.

Kahdestaan Adventure X2 soveltuu parhaiten still water -melontaan, jossa sillä voidaankin saavuttaa helposti 5-6 km/h matkavauhti. Vankan vakautensa ansioista Adventure X2 suoriutuu yksin melottaessa hyvin jopa III-luokan koskista, vaikkakin koskea laskettaessa melojan on syytä muistaa aukkopeitteen (lisävaruste) puute sekä pitkän rungon tuoma rajoitettu ketteryys; etenkin raskaalla etulastilla tiukat linjanvaihdot eivät käänny yhtä ketterästi kuin pienemmillä yksiköillä.

Saatavilla/tilattavissa seuraavanlaisissa variaatioissa:

 • Adventure X2 ilman lisävarusteita (paino n. 4,4 kg)
 • Adventure X2 ISS-järjestelmällä (paino n. 4,5 kg)
 • Adventure X2 aukkopeitteellä (paino n. 5,1 kg)
 • Adventure X2 ISS-järjestelmällä ja aukkopeitteellä (paino n. 5,2 kg)

Näppärällä ISS-järjestelmällä voit säilöä esimerkiksi teltan, makuupussit ja varavaatteita ponttoonien sisään, madaltaen samalla myös painopistettä. C-tyypin aukkopeite puolestaan auttaa pitämään veden packraftin ulkopuolella ja siksi etenkin koskia laskettaessa aukkopeite on hyödyllinen lisävaruste. Huomaathan, että aukkopeite on vain yhdelle melojalle.

Vertaile tarkemmin eri mittoja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

MRS Adventure X2:n mukana toimitetaan täyttöpussi, paikkausmateriaalia (pl. liima) sekä irrotettava MRS-evä (korkeus n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 130 mm korkea MRS-evä. Jos valitset ISS-version, kuuluu pakettiin myös kuivasäkit sekä vetoketjun voitelutuubi.

Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu.

Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailullasi korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Katso esittelyvideo:

Väri

Vihreä, Sininen, Punainen, Keltainen

1 arvio tuotteelle MRS Adventure X2

 1. Suomi

  Mari Turunen

  MRS Adventure X2 on tilava kahdelle aikuiselle ja 24 kg koiralle (+ päivän varusteet). Kulkee hyvin matalissa vesissä, vettä ollut paikoitellen vain 5-10 cm ja eteenpäin on päästy. On kestänyt muun muassa katiskan päältä ajon täysin naarmuitta. Hyvä peli!

 2. Suomi

  Nimetön

  Erittäin hyvä

 3. Suomi

  Katja

  Packraftiksi huipputuote, mutta alkuun tuntui kajakkikokemuksen jälkeen, että puhallettava lautta ei kulje mihinkään. Kulkee se. Koiran ja kamojen kanssa päästään 3 km tunnissa vauhtia. Eipä ole vaelluksilla kiire minnekään. Ponttoonien sisään mahtuisi vaikka koko omaisuus. Erinomaista on se, että tämän saa tyhjäksi ja säilytettyä komerossa. Mahtuu auton sisään kuljetettaessa. On siltikin niin painava, etten reppuun ottaisi. Kohti uusia seikkailuja!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.