Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Kauppa

MRS Adventure X2

(2 tuotearviota)

1 159,00 1 629,00 

HUOM. alennettu hinta koskee vain ISS-versiota (norm. 1359 eur, nyt 1159 eur). Voimassa rajoitetun ajan.

Paino: 4,4–5,2 kg
Aukkopeite: -/C-tyyppi
Testattu maksimikantavuus: 270 kg

MRS Adventure X2 on kuin Microraftin kahdenistuttava isoveli, jossa luonnollisesti yhden hengen mallia enemmän lattiapinta- alaa ja kantavuutta. Tämä ketterä kaksikko soveltuu yhtä hyvin tasaisille vesille kuin koskiin + useat retkeilijät käyttävät tätä tilavana yhden hengen lauttana – sopii mainiosti kaveriksi esim. bikerafting- tai metsästysharrastukseen.

Kahdestaan Adventure X2 soveltuu parhaiten still water -melontaan, jossa sillä voidaankin saavuttaa helposti 5-6 km/h matkavauhti. Vankan vakautensa ansioista Adventure X2 suoriutuu yksin melottaessa hyvin jopa III-luokan koskista, vaikkakin koskea laskettaessa melojan on syytä muistaa aukkopeitteen (lisävaruste) puute sekä pitkän rungon tuoma rajoitettu ketteryys; etenkin raskaalla etulastilla tiukat linjanvaihdot eivät käänny yhtä ketterästi kuin pienemmillä yksiköillä.

Saatavilla/tilattavissa seuraavanlaisissa variaatioissa:

  • Adventure X2 ilman lisävarusteita (paino n. 4,4 kg)
  • Adventure X2 ISS-järjestelmällä (paino n. 4,5 kg)
  • Adventure X2 aukkopeitteellä (paino n. 5,1 kg)
  • Adventure X2 ISS-järjestelmällä ja aukkopeitteellä (paino n. 5,2 kg)

Näppärällä ISS-järjestelmällä voit säilöä esimerkiksi teltan, makuupussit ja varavaatteita ponttoonien sisään, madaltaen samalla myös painopistettä. C-tyypin aukkopeite puolestaan auttaa pitämään veden packraftin ulkopuolella ja siksi etenkin koskia laskettaessa aukkopeite on hyödyllinen lisävaruste. Huomaathan, että aukkopeite on vain yhdelle melojalle.

Vertaile tarkemmin eri mittoja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

MRS Adventure X2:n mukana toimitetaan täyttöpussi, paikkausmateriaalia (pl. liima) sekä irrotettava MRS-evä (korkeus n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 130 mm korkea MRS-evä. Jos valitset ISS-version, kuuluu pakettiin myös kuivasäkit sekä vetoketjun voitelutuubi.

Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu.

Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailullasi korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Kokeile uutta packraft-valintaopastamme!

Väri

Vihreä, Sininen, Punainen, Keltainen

2 arviota tuotteelle MRS Adventure X2

  1. Mari Turunen

    MRS Adventure X2 on tilava kahdelle aikuiselle ja 24 kg koiralle (+ päivän varusteet). Kulkee hyvin matalissa vesissä, vettä ollut paikoitellen vain 5-10 cm ja eteenpäin on päästy. On kestänyt muun muassa katiskan päältä ajon täysin naarmuitta. Hyvä peli!

  2. Nimetön

    Erittäin hyvä

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.