Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Kauppa

MRS Tulo

620,00 

Tuote poistuu valikoimista.

Paino: 2,3 kg
Aukkopeite: –
Testattu maksimikantavuus: 140 kg

MRS Tulo on valikoimamme kaikkein kevyin ja pienin packraft. Tulo sopiikin parhaiten seikkailijalle, joka arvostaa kestävän ja erittäin kompaktin packraftin ominaisuuksia. Vaikka Tulo on hyvin koskikelpoinen, tällä ei ehkä tule lähdettyä viikon mittaiselle melontareissulle. Sen sijaan Tuloa voi mainiosti soveltaa esim. erämaajärvillä ja lyhyemmissä siirtymissä. Käytännössä kyseessä on aukkopeitteetön versio MRS Microraftista ja kooltaan Tulo on hieman jopa XS-koon Microraftia pienempi. Kuten Microraft XS, myös Tulo on toki monikäyttöinen esim. junioreille. Vertaile packraftien kokoja tarkemmin info -sivultamme.

MRS Tulon mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Lisäksi tämän mallin lautoissa on vakiona irrotettava MRS-evä + pohjaan asennettu istukka. Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailulla korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Kokeile uutta packraft-valintaopastamme!

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.