MRS Microraft

1 049,00 

(2 tuotearviota)
Poista
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

MRS Microraft on packraft eli ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava ja varastoitava kajakin kaltainen lautta. Tämä malli painaa koosta riippuen 3 – 3,5 kg, aukkopeite mukaan lukien – eli melko lailla normaalin kahden hengen teltan verran. Microraftia voi pitää näppäränä yleismallina, jos karkeasti lokeroiden Alligator 2S Pro on enemmän koskeen suunniteltu ja Nomad S1 D profiililtaan taisaisen veden kampe.

Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Microraftin kantavuus on noin 150 kilogrammaa – mukaan mahtuu siis melojan lisäksi vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi ja kestämään käyttöä, eli jokien ja koskien laskua sekä toistuvaa kokoon rullaamista ja vaihtuvia sääoloja. Kaikki MRS-packraftit on valmistettu lujatekoisesta ja notkeasta materiaalista, josta voit lukea lisää täältä.

Microraft onkin täydellinen kumppani vaelluksille, metsästys- ja kalastusreissuille sekä liikkuvalle kaupunkilaiselle. Normaali ihminen päästelee packraftilla virtaamattomassa vedessä noin 4-5 kilometrin tuntivauhtia. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä väline, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Lautan mukaan tulee tarra-vetoketjuyhdistelmällä kiinnitettävä aukkopeite, joka on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeitteen tarkoitus on pitää meloja kuivana kun kosken kuohut pyrkivät sisään kulkuvälineeseen tai kesäinen auringonpaiste muuttuu kesken melontareissun sateensuojan metsästämiseksi. Juuri tästä syystä me emme myy sitä lisähintaan, vaan aukkopeite sisältyy kaikkiin myymiimme packrafteihin. Se ei tietenkään ei ole sataprosenttinen suoja kaikkea vettä vastaan, mutta pitää normaalit roiskeet ja sateen hyvin tehokkaasti poissa lautan sisältä.

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logoja on (yht 2 kpl) keulan molemmin puolin noin 100 mm x 70 mm kokoisena.

MRS Microraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Lisäksi L-koossa on mukana vakiona MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa. Lisäksi suosittelemme vahvasti kaikille packraftin omistajille Flextailgear Max Pump-retkipumppua.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

2 arviota tuotteelle MRS Microraft

  1. MM (varmistettu kirjoittaja)

    Muutaman kerran melottuna tuntuu luotettavalta ja varsin näppärältä kapistukselta. Kunhan tuntee rajansa, heh

  2. HS (varmistettu kirjoittaja)

    Kaksi viikkoa mentiin erämaassa ja kyllä on mainio peli ja antaa ulottuvuutta liikkumiseen, helppoa oli siirtyä aina seuraaville järville kun keveys on valttia. Rinkkakin kulkee kevyesti kyydissä. Suosittelen.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.