Kauppa

Tuotteet

Packraftit

Melat

Melontaliivit

Kypärät, kengät ja vaatetus

Kalastus

Varusteet ja varaosat

Turvallisuusvarusteet

Varustehuolto

Reput, laukut ja pussit

Pakettisuositukset

MRS Microraft

(5 tuotearviota)

1 129,00 

MRS Microraft on suosituin packraftimme. Tätä mallia on saatavissa myös seuraavissa variaatioissa:

Microraftia voidaankin pitää packraftien yleismallina tai ns. packraftien klassikkona. Monipuolisuutensa ja ketteryytensä vuoksi se soveltuukin mainiosti niin koskiin kuin tasaisillekin vesille. Microraft on todella kevyt ja painaa koosta riippuen vain 3,2 – 3,5 kg aukkopeite mukaan lukien. Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Microraftin kantavuus on jopa 190 kg, joten mukaan mahtuu melojan lisäksi helposti vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraftit on kehitettykin nimenomaan pitkäaikaisiksi ja monipuolisiksi retkikumppaniksi. Packraftisi siis kestää myös koskien laskua sekä vaihtuvia sääoloja helteestä pakkaseen. Kaikki MRS-packraftit on valmistettu lujatekoisesta ja notkeasta materiaalista, josta voit lukea lisää täältä.

Microraft on siis täydellinen kumppani vaelluksille, metsästys- ja kalastusreissuille sekä liikkuvalle kaupunkilaiselle. Matka taittuu virtaamattomassakin vedessä noin 4-5 kilometrin tuntivauhtia. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä reppulautta, jonka avulla päiväretket sekä pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Aukkopeite: Microraftissa on vakiona tarra-vetoketjuyhdistelmällä kiinnitettävä aukkopeite, joka on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeite estää kosken kouhujen pääsemistä jalkatilaan sekä pitää vesisateella melojaa osaltaan kuivana. Se ei kuitenkaan ei ole sataprosenttinen suoja vettä vastaan (vetoketju saattaa päästää hieman vettä läpi), mutta pitää normaalit roiskeet ja sateen tehokkaasti poissa lautan sisältä.

Kokosuositukset: (melojan pituus cm): XS-koko 130-160 cm, S-koko 140-170 cm, M-koko 165-180 cm, L-koko 175-190 cm. Kokosuositukset ovat hyvin ohjeellisia, sillä sopivuus vaihtelee myös ruumiinrakenteen mukaan. Koon valinnassa huomioi, että mitä pienempi, sen ketterämpi ja mitä isompi, sen tilavampi. Vertaile tarkemmin packraftien mittoja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

MRS Microraftin S, M ja L-kokoisissa lautoissa on vakiona myös irrotettava MRS-evä (korkeus n. 60 mm) + istukka. Packraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Mikäli kuitenkin packraftisi sattuisi kaipaamaan jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää packraftin paikkaussarjaa. Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Täytitpä packraftisi retkipumpulla tai täyttöpussilla, kuitenkin loppusilaus täytyy tehdä vahvoilla puhalluksilla päällä olevan yksisuuntaventtiilin kautta.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Koko

XS, S, M, L

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

5 arviota tuotteelle MRS Microraft

 1. MM

  Muutaman kerran melottuna tuntuu luotettavalta ja varsin näppärältä kapistukselta. Kunhan tuntee rajansa, heh

 2. HS

  Kaksi viikkoa mentiin erämaassa ja kyllä on mainio peli ja antaa ulottuvuutta liikkumiseen, helppoa oli siirtyä aina seuraaville järville kun keveys on valttia. Rinkkakin kulkee kevyesti kyydissä. Suosittelen.

 3. Eliisa Mattila

  Parhaat ostokset ikinä! Näistä tulee uskolliset kaverit vuosikausiksi. Kevyet ja ketterät, mutta kuitenkin kestävät.

 4. Tony Muukkonen

  Hyvä setti

 5. Valtteri Enstedt

  Mahtava kampe liikkumiseen erämaassa. Pieni miinus ekalla reissulla tulleesta pienestä reiästä pohjakankaaseen. Tämä mennee huonon tuurin piikkiin. Paikkasarja hoiti homman näppärästi.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot ovat voimassa.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot ovat voimassa.

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

OutdoorExpo 2023 tuotepaketti!

Messujen kunniaksi tarjoamme packraftin ostajille kaupan päälle tuotepaketin jolla melontareissut pääsevät seuraavalle tasolle.

Lisää packraft ja tuotepaketti ostos­koriin, käytä kuponki GOEXPO-213G ostoskorissa tai kassalla. Tarjous voimassa 9.4.2023 saakka.

Klikkaa kuvaa!