MRS Microraft

1 049,00 

(1 tuotearvio)
Poista
Category: SKU: N/A

Kuvaus

MRS Microraft on packraft eli ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava ja varastoitava kajakin kaltainen lautta. Tämä malli painaa koosta riippuen 3 – 3,5 kg, aukkopeite mukaan lukien – eli melko lailla normaalin kahden hengen teltan verran. Microraftia voi pitää näppäränä yleismallina, jos karkeasti lokeroiden Alligator 2S Pro on enemmän koskeen suunniteltu ja Nomad S1 D profiililtaan taisaisen veden kampe.

Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Microraftin kantavuus on noin 150 kilogrammaa – mukaan mahtuu siis melojan lisäksi vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi ja kestämään käyttöä, eli jokien ja koskien laskua sekä toistuvaa kokoon rullaamista ja vaihtuvia sääoloja. Kaikki MRS-packraftit on valmistettu lujatekoisesta ja notkeasta materiaalista, josta voit lukea lisää täältä.

Microraft onkin täydellinen kumppani vaelluksille, metsästys- ja kalastusreissuille sekä liikkuvalle kaupunkilaiselle. Normaali ihminen päästelee packraftilla virtaamattomassa vedessä noin 4-5 kilometrin tuntivauhtia. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä väline, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Lautan mukaan tulee tarra-vetoketjuyhdistelmällä kiinnitettävä aukkopeite, joka on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeitteen tarkoitus on pitää meloja kuivana kun kosken kuohut pyrkivät sisään kulkuvälineeseen tai kesäinen auringonpaiste muuttuu kesken melontareissun sateensuojan metsästämiseksi. Juuri tästä syystä me emme myy sitä lisähintaan, vaan aukkopeite sisältyy kaikkiin myymiimme packrafteihin. Se ei tietenkään ei ole sataprosenttinen suoja kaikkea vettä vastaan, mutta pitää normaalit roiskeet ja sateen hyvin tehokkaasti poissa lautan sisältä.

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä Melomon logoteipeillä. Teippejä tulee lauttaan yhteensä kolme kappaletta: Melomo-tekstilogo kumpaankin kylkeen ja logon pyöreä grafiikka packraftin kanteen.

MRS Microraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Patch’n Go-pikapaikkasarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

1 arvio tuotteelle MRS Microraft

  1. MM (varmistettu kirjoittaja)

    Muutaman kerran melottuna tuntuu luotettavalta ja varsin näppärältä kapistukselta. Kunhan tuntee rajansa, heh

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post comment