MRS Microraft

1 069,00 

(2 tuotearviota)
Tyhjennä valinta
Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Kuvaus

MRS Microraft on suosituin packraftimme. Tätä mallia on saatavissa myös seuraavissa variaatioissa:

Microraftia voidaankin pitää packraftien yleismallina tai ns. packraftien klassikkona. Monipuolisuutensa ja ketteryytensä vuoksi se soveltuukin mainiosti niin koskiin kuin tasaisillekin vesille. Microraft on todella kevyt ja painaa koosta riippuen vain 3,2 – 3,5 kg aukkopeite mukaan lukien. Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Microraftin kantavuus on jopa 190 kg, joten mukaan mahtuu melojan lisäksi helposti vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraftit on kehitettykin nimenomaan pitkäaikaisiksi ja monipuolisiksi retkikumppaniksi. Packraftisi siis kestää myös koskien laskua sekä vaihtuvia sääoloja helteestä pakkaseen. Kaikki MRS-packraftit on valmistettu lujatekoisesta ja notkeasta materiaalista, josta voit lukea lisää täältä.

Microraft on siis täydellinen kumppani vaelluksille, metsästys- ja kalastusreissuille sekä liikkuvalle kaupunkilaiselle. Matka taittuu virtaamattomassakin vedessä noin 4-5 kilometrin tuntivauhtia. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä reppulautta, jonka avulla päiväretket sekä pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Aukkopeite: Microraftissa on vakiona tarra-vetoketjuyhdistelmällä kiinnitettävä aukkopeite, joka on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeite estää kosken kouhujen pääsemistä jalkatilaan sekä pitää vesisateella melojaa osaltaan kuivana. Se ei kuitenkaan ei ole sataprosenttinen suoja vettä vastaan (vetoketju saattaa päästää hieman vettä läpi), mutta pitää normaalit roiskeet ja sateen tehokkaasti poissa lautan sisältä.

Kokosuositukset: (melojan pituus cm): XS-koko 130-160 cm, S-koko 140-170 cm, M-koko 165-180 cm, L-koko 175-190 cm. Kokosuositukset ovat hyvin ohjeellisia, sillä sopivuus vaihtelee myös ruumiinrakenteen mukaan. Koon valinnassa huomioi, että mitä pienempi, sen ketterämpi ja mitä isompi, sen tilavampi. Vertaile tarkemmin packraftien mittoja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

MRS Microraftin S, M ja L-kokoisissa lautoissa on vakiona myös irrotettava MRS-evä (korkeus n. 60 mm) + istukka. Packraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Mikäli kuitenkin packraftisi sattuisi kaipaamaan jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää packraftin paikkaussarjaa. Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Täytitpä packraftisi retkipumpulla tai täyttöpussilla, kuitenkin loppusilaus täytyy tehdä vahvoilla puhalluksilla päällä olevan yksisuuntaventtiilin kautta.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

2 arviota tuotteelle MRS Microraft

  1. MM (varmistettu kirjoittaja)

    Muutaman kerran melottuna tuntuu luotettavalta ja varsin näppärältä kapistukselta. Kunhan tuntee rajansa, heh

  2. HS (varmistettu kirjoittaja)

    Kaksi viikkoa mentiin erämaassa ja kyllä on mainio peli ja antaa ulottuvuutta liikkumiseen, helppoa oli siirtyä aina seuraaville järville kun keveys on valttia. Rinkkakin kulkee kevyesti kyydissä. Suosittelen.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.