Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search
Kairacross logo

Kairacross Saimaa 9.–11.6.2023

Kairacross Saimaa vie osallistujat Järvi-Suomen keskelle, jossa liikutaan Saimaan vesistössä meloen ja alueen saaristossa vaeltaen.

Tapahtuma sopii kaikille luontoliikunnasta kiinnostuneille, oli tavoite sitten voittaa itsensä, koko kilpailu tai vain nauttia kesäisestä luonnosta, huikeista maisemista ja rennosta tunnelmasta.

Voit valita koko viikonlopun kestävän 50 tunnin radan, viettää 25 tunnin vuorokauden keskimatkalla lauantaista sunnuntaihin tai yhden kesäpäivän 6 tunnin radalla.

Kairacross auringonlasku

Kairacross Ylläs 5.–6.7.2023

Kairacross Ylläs on Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemissa
järjestettävä ulkoiluelämys.

Kairacross Ylläksellä vaelletaan ulkoilupoluilla, ikimetsissä ja avotuntureilla – sekä melotaan mutkittelevilla tunturijoilla ja tunnelmallisilla erämaajärvillä.

Tapahtuma sopii kaikille luontoliikunnasta kiinnostuneille, oli tavoite sitten voittaa itsensä, koko kilpailu tai vain nauttia yöttömästä yöstä, huikeista maisemista ja tunnelmasta.

Kairacross vätsäri yöllä

Kairacross Vätsäri 30.7.–3.8.2023

Kairacross Vätsärissä vaelletaan ja melotaan kaukana erämaassa poluttomien taipaleiden takana.

Hyvä suunnistustaito on tarpeen, jotta joukkue pystyy etenemään rastilta toiselle itse valittua reittiä. Packraftiä tarvitaan matkan aikana jatkuvasti, kun nopein reitti kulkee välillä järviä tai jokia pitkin, toisinaan useamman kilometrinkin matkan.

Kisa kestää 100 tuntia. Kuinka pitkälle määräajassa ajassa ehtii, riippuu siitä, onko mukana tiukalla kilpailumielellä tai lähteekö vaihtoehtoisesti erämaahan rennolla retkeilyasenteella.

Kairacross packraftit ilmasta