MRS Microraft (+ISS)

1 259,00 

Poista
Category: SKU: N/A

Kuvaus

MRS Microraft ISS-säilytysjärjestelmällä painaa noin 3,5 kg, aukkopeite mukaan lukien – eli melko lailla normaalin kahden hengen teltan verran. Lautat valmistetaan pienissä erissä käsityönä MRS:n tehtailla Kaukoidässä, ja näitä vehkeitä ei pidä missään nimessä sekoittaa marketeissa myytäviin, liukuhihnavalmisteisiin kumiveneisiin ja muihin kellukkeisiin.

Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta packraftin kantavuus on noin 150 kilogrammaa – mukaan mahtuu siis melojan lisäksi vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraft on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi ja kestämään käyttöä, eli jokien ja koskien laskua sekä toistuvaa kokoon rullaamista ja vaihtuvia sääoloja. Kaikki MRS-packraftit on valmistettu lujatekoisesta ja notkeasta materiaalista, josta voit lukea lisää täältä.

Lautan mukaan tulee tarra-vetoketjuyhdistelmällä kiinnitettävä aukkopeite, joka on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeitteen tarkoitus on pitää meloja kuivana kun kosken kuohut pyrkivät sisään kulkuvälineeseen tai kesäinen auringonpaiste muuttuu kesken melontareissun sateensuojan metsästämiseksi. Juuri tästä syystä me emme myy sitä lisähintaan, vaan aukkopeite sisältyy kaikkiin myymiimme packrafteihin. Kaiken lisäksi lautan ISS-säilytysjärjestelmä nielee esimerkiksi rinkan sisällön turvaan ponttoonien sisään!

Microraftin ISS-versiota on saatavilla vain koossa L.

Lue lisää MRS Microraft-mallista esittelysivulta.

Huomio! Mikäli haluat saada packraftisi tyylikkäillä Melomon logoteipeillä ja säästää 5% packraftin listahinnasta, voit käyttää alennuskoodin ”TEIPPI” verkkokaupan kassalla. Teippejä tulee lauttaan yhteensä kolme kappaletta: Melomo-tekstilogo kumpaankin kylkeen ja logon pyöreä grafiikka packraftin kanteen.

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Keltainen, Sininen, Punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MRS Microraft (+ISS)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post comment