MRS Microraft Extra Long

1 149,00 1 319,00 

Poista
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

Uutuutena MRS Microraftin ekstrapitkä versio! Koko on muuten kuin L-kokoisessa Microraftissa, mutta lisäpituutta löytyy noin 40cm. Tähän lauttaan mahtuu siis joko todella pitkäkoipinen meloja, tai vaikka pienikokoinen matkakaveri sekä reilusti matkatavaraa.

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logoja on (yht 2 kpl) keulan molemmin puolin noin 100 mm x 70 mm kokoisena.

Packraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi.

Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa. Lisäksi suosittelemme vahvasti kaikille packraftin omistajille Flextailgear Max Pump-retkipumppua.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Lisätiedot

ISS

ilman ISS, ISS (+170€)

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.