MRS Microraft Extra Long

1 169,00 1 369,00 

Tyhjennä valinta
Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Kuvaus

Nyt on kyseessä MRS Microraftin ekstrapitkä versio! Tämä malli on suunniteltu toki pitkäkoipisille melojille, mutta etenkin bikerafting harrastukseen. Mitat ovat muuten kuin L-kokoisessa Microraftissa, mutta lisäpituutta löytyy reilut 40cm. Malli on edelleen erittäin sulavaliikkeinen ja jopa nopeampi kuin perus Microraft. Todettu myös koskissa luotettavaksi kumppaniksi, joskin raskaalla etulastilla tiukat linjanvaihdot eivät käänny aivan yhtä ketterästi.

Paino: 4,2 kg / Kantavuus: max 234 kg

Vertaile tarkemmin eri mittoja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Packraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi. Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa. Lisäksi suosittelemme vahvasti kaikille packraftin omistajille Flextailgear Max Pump-retkipumppua.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

 

Lisätiedot

ISS

ilman ISS, ISS (+200€)

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.