Kauppa

MRS Microraft Extra Long

(4 tuotearviota)

1 239,00 1 439,00 

Nyt on kyseessä MRS Microraftin ekstrapitkä versio! Tämä malli on suunniteltu toki pitkäkoipisille melojille, mutta etenkin bikerafting harrastukseen. Mitat ovat muuten kuin L-kokoisessa Microraftissa, mutta lisäpituutta löytyy reilut 40cm. Malli on edelleen erittäin sulavaliikkeinen ja jopa nopeampi kuin perus Microraft. Todettu myös koskissa luotettavaksi kumppaniksi, joskin raskaalla etulastilla tiukat linjanvaihdot eivät käänny aivan yhtä ketterästi.

Paino: 4,2 kg / Kantavuus: max 234 kg

Vertaile tarkemmin eri mittoja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Packraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi. Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 130 mm korkea MRS-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa. Lisäksi suosittelemme vahvasti kaikille packraftin omistajille Flextailgear Max Pump-retkipumppua.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

 

ISS

ilman ISS, ISS (+200€)

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

4 arviota tuotteelle MRS Microraft Extra Long

 1. Antti-Jussi Korjonen

  Hyvälaatuinen lautta, tavaraa mahtuu ja kantavuutta riitää!

 2. Ann-Christine H.

  Peitteen aukko voisi olla vähän isompi. Muuten tosi kiva vehke!

 3. Sam Viitaniemi

  on kova

 4. Lasse N.

  Pari reissua takana niin voin sanoa että on tukeva laskea isojakin koskia, sekä mahtuu tavarat hyvin kyytiin vaikka viikonkin reissulle

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.