Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Melat

Aqua-Bound Whiskey Carbon ultrakevyt mela

(1 tuotearvio)

427,00 494,00 

Kaikki Aqua-Boundin melat ovat maailman parhaimmistoa. Whiskey Carbon on vielä sieltä ihan kärjestä! Se on aivan omaa luokkaansa ja erityisesti ultrakeveiden melojen eliittiä. Tällä melalla saat täydellistä suorituskykyä niin koskissa kuin pitkilläkin taipaleilla; vaivatonta vääntöä ja täyttä voimaa joka vedolla.

Mela on suunniteltu erityisesti packraft -käyttöön ja painoa on vain 652 g. Vahva varsi ja leveähköt lavat tarjoavat tasaiset melanvedot kaikissa tilanteissa. Tarkemmin tarkasteltuna, jämäkkä lapa (20 x 41 cm) on abCM ahtopuristettua hiilikuitua (Compression molded carbon) ja varsi T-700 hiilikuitua.

Patentoidun Posi-Lok®️-holkkisysteemin ansiosta mela on helppo purkaa ja koota. Komposiitista valmistettu Posi-Lok®️-järjestelmä on korroosionkestävä ja tarjoaa kahdella napilla toteutetun kiinnityksen sekä portaattoman lapakulman säädön. Liitoskohdat pitävät varmasti kovassakin rasituksessa.

Whiskey Carbonia on saatavilla kaksi- ja neliosaisena pituuksissa 205 cm sekä 210 cm. Nämä pituudet ovat packraftin kanssa optimaaliset niin koskimelontaan kuin yleiskäyttöönkin esim. pitkillä taipaleilla. Kaksiosaisen paino 652 g ja neliosaisen 709 g. Neliosaisessakin Posi-Lok®️-holkkisysteemi vain keskellä, kun taas alhaalla lavoissa yksi nappilukitus per lapa.

 • Lengths: 205, 210 cm
 • Weight: 652 g / 709 g
 • Construction: 2 pc / 4 pcs
 • Shaft Material: T-700 Carbon
 • Blade Material: Compression Molded Carbon
 • Blade Size: 20 x 41 cm
 • Ferrule Angles: Infinite

Valmistettu Yhdysvalloissa.

Huom! Jokainen Whiskeyn lapa on valmistettu käsin, mikä tarkoittaa, että joskus prosessissa syntyy pieniä kosmeettisia puutteita. Melomolla myynnissä olevissa Whiskey -lavoissa saattaa olla havaittavissa pienia raitoja tai ryppyjä. Nämä viat ovat vain kosmeettisia ja lavat ovatkin 100 % rakenteellisesti vahvoja. Mahdolliset kosmeettiset haitat ovat kuitenkin jo huomioitu hinnassa (-10%). Meloilla on toki edelleen täysi kahden vuoden takuu sekä normaali palautusoikeus käyttämättömälle tuotteelle.

Pituus (cm)

205, 215, 210

Osat

2-osainen, 4-osainen

1 arvio tuotteelle Aqua-Bound Whiskey Carbon ultrakevyt mela

 1. Suomi

  Lauri T.

  Huipoumela, kevyt. Loistava kampe

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.