MRS Adventure X2

1 099,00 1 549,00 

(1 tuotearvio)
Tyhjennä valinta
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

MRS Adventure X2 on Microraftin kahdenistuttava isoveli, saatavilla myös ISS-järjestelmällä sekä ISS+aukkopeitteellä tai vain aukkopeitteellä.

Siinä on luonnollisesti yhden hengen mallia enemmän lattiapinta-alaa ja kantavuutta, vaikka painoa laitteella on vain alle neljä ja puoli kilogrammaa. Adventure X2 on omimmillaan kahdestaan melottaessa ja pysyykin todella jämäkästi kasassa kahden henkilön ollessa kyydissä. Lauttaa voi käyttää myös äärimmäisen tilavana yhden hengen lauttana, jossa kulkee helposti mukana esimerkiksi isommat matkatavarat, lapset, polkupyörä, koira tai suurikokoisemmat metsästys- ja kalastusvälineet.

Adventure X2 soveltuu parhaiten still water -melontaan, jossa sillä voidaankin saavuttaa mukava 5-6 km/h matkavauhti. Kantavuutta lautalla on 250 kg. X2 selviää helposti myös I-II-luokan koskista – kahdestaan melottaessa se ei kuitenkaan ole kaikkein paras valinta suurempiin koskiin. Yksin melottaessa lautta suoriutuu II-III-luokan koskista hyvin. Koskea laskettaessa melojan on kuitenkin syytä muistaa aukkopeitteen puute ja pitkän rungon tuoma rajoitettu ketteryys. Yksin melottaessa etupenkkiä voi käyttää jalkatukena.

Näppärällä ISS-järjestelmällä voit säilöä esimerkiksi teltan, makuupussin ja varavaatteita ponttoonien sisään, madaltaen painopistettä ja siten tasaisempaa menoa tuomaan. Aukkopeite puolestaan auttaa pitämään liiat roiskeet packraftin ulkopuolella. Huom: aukkopeite on vain yhdelle melojalle.

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logoja on (yht 2 kpl) keulan molemmin puolin noin 100 mm x 70 mm kokoisena.

MRS Adventure X2:n mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi.

Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Sininen, Punainen, Keltainen

1 arvio tuotteelle MRS Adventure X2

  1. Mari Turunen

    MRS Adventure X2 on tilava kahdelle aikuiselle ja 24 kg koiralle (+ päivän varusteet). Kulkee hyvin matalissa vesissä, vettä ollut paikoitellen vain 5-10 cm ja eteenpäin on päästy. On kestänyt muun muassa katiskan päältä ajon täysin naarmuitta. Hyvä peli!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.