MRS Adventure X2

1 109,00 1 579,00 

(1 tuotearvio)
Tyhjennä valinta
Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Kuvaus

MRS Adventure X2 on kuin Microraftin kahdenistuttava isoveli, jossa luonnollisesti yhden hengen mallia enemmän lattiapinta- alaa ja kantavuutta. Tämä ketterä kaksikko soveltuu yhtä hyvin tasaisille vesille kuin koskiin + useat retkeilijät käyttävät tätä tilavana yhden hengen lauttana – sopii mainiosti kaveriksi esim. bikerafting- tai metsästysharrastukseen.

Kahdestaan Adventure X2 soveltuu parhaiten still water -melontaan, jossa sillä voidaankin saavuttaa helposti 5-6 km/h matkavauhti. Vankan vakautensa ansioista Adventure X2 suoriutuu yksin melottaessa hyvin jopa III-luokan koskista, vaikkakin koskea laskettaessa melojan on syytä muistaa aukkopeitteen (lisävaruste) puute sekä pitkän rungon tuoma rajoitettu ketteryys; etenkin raskaalla etulastilla tiukat linjanvaihdot eivät käänny yhtä ketterästi kuin pienemmillä yksiköillä.

Paino: 4,4 kg / Maksimikantavuus: 273 kg

Saatavilla/tilattavissa seuraavanlaisissa variaatioissa:

  • Adventure X2 ilman lisävarusteita
  • Adventure X2 ISS-järjestelmällä
  • Adventure X2 aukkopeitteellä (kts. kuva valikosta)
  • Adventure X2 ISS-järjestelmällä ja aukkopeitteellä

Näppärällä ISS-järjestelmällä voit säilöä esimerkiksi teltan, makuupussit ja varavaatteita ponttoonien sisään, madaltaen samalla myös painopistettä. Aukkopeite puolestaan auttaa pitämään veden packraftin ulkopuolella ja siksi etenkin koskia laskettaessa aukkopeite on hyödyllinen lisävaruste. Huomaathan, että aukkopeite on vain yhdelle melojalle.

Vertaile tarkemmin eri mittoja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Packraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi. Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa. Lisäksi suosittelemme vahvasti kaikille packraftin omistajille Flextailgear Max Pump-retkipumppua.

Melasuositus: Adventure X2:lla kahdestaan melottaessa kannattaa käyttää kahta kanoottimelaa. Taas yksin melottaessa on 220 cm mittainen kajakkimela paras ratkaisu. Näin ollen optimaalinen melavalinta: 1 x Melomo Hybridi

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Sininen, Punainen, Keltainen

1 arvio tuotteelle MRS Adventure X2

  1. Mari Turunen

    MRS Adventure X2 on tilava kahdelle aikuiselle ja 24 kg koiralle (+ päivän varusteet). Kulkee hyvin matalissa vesissä, vettä ollut paikoitellen vain 5-10 cm ja eteenpäin on päästy. On kestänyt muun muassa katiskan päältä ajon täysin naarmuitta. Hyvä peli!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.