MRS Nomad S1

1 089,00 

Tyhjennä valinta
Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Kuvaus

Aukkopeitteetön versio suositusta MRS Nomad S1 D:stä. Packraft on muuten mitoiltaan ja ominaisuuksiltaan sama sulavaliikkeinen MRS Nomad S1 D, mutta kokonaisuudesta puuttuu kiinteä aukkopeite, skirt-osa sekä kiinnityskaaret. Tämä versio on siis lähes kilon kevyempi eli painaa noin 3,6 kg. Vertaile packraftien kokoja packraft-info-sivultamme!

Usein kysyttyä: “Mitä eroa on tällä ja MRS Nomad S1 Light -versiolla?”

Vastaus: Melomon tarjoamassa mallissa on alkuperäinen & jämäkkä penkki+selkänoja. Light -versiossa on taas keveämpi Foam-ratkaisu, joka tuo hitusen painoetua. Melomo ei tarjoa tätä keveämpää Eva Foam-penkkiratkaisua, sillä se ei ole vakuuttanut ominaisuuksiltaan. Melomo ei myöskään tarjoa Eva Foam-varaosia.

MRS Nomad S1:n mukana toimitetaan täyttöpussi, paikkausmateriaalia (pl. liima) sekä MRS-evä (korkeus. n. 130 mm) + pohjaan asennettu MRS-istukka. MRS-istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat perän molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.