Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Kypärät, kengät ja vaatetus

WRSI Current Pro melontakypärä

139,95 

Paino: 794 g (koko M/L)
Sertifikaatit: CE EN 1385
Kuoren materiaali: ABS-muovi, sisäkuori polyuretaania
Sisämateriaali: irroitettavat ja vaihdettavat sovitepalat
Tuuletusaukot: ei
Säädöt: Interconnect Retention System
Korvaläpät: irroitettavat

|WRSI Current Pro -kypärä on kehitetty suositun Current-kypärän pohjalta lisäämällä siihen hieman turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Irroitettavat korvaläpät ja tyylikäs visiiri parantavat suojausta ja käyttömukavuutta. WRSI-kypärän laatuun ja turvallisuuteen voit aina luottaa.

  • WRSI on lyhenne sanoista Whitewater Research and Safety Institute ja se on organisaatio, joka on perustettu edistämään koskimelonnan turvallisuustietoutta ja -teknologiaa.
  • Current Pro -kypärää on saatavilla kolmessa koossa, joiden säädöt mahdollistavat istuvuuden useimpiin päihin. Kypärän mukana tulee irroitettavat (ja vaihdettavat) sovitepalat, jotka muotoilevat kypärän parhaaseen mahdolliseen istuvuuteen kun laitat sen päähäsi.
  • Useita iskuja kestävä (multi-impact) ja iskuja hyvin vastaanottava kuori yhdistelee EVA-materiaalia ja polyuretaanista valmistettua sisäkuorta.
  • WRSI:n kehittämä Interconnect Retention System pitää kypärän tiukasti päässä hydraulisten voimien alla. Kun vedenpaine puskee kypärää taaksepäin, IRS-järjestelmä säätyy itsekseen pitääkseen kypärän tiukasti päässä.
  • Irroitettavat korvaläpät lämmittävät ja suojaavat pärskeiltä. Läpät on suunniteltu niin, että ne haittaavat kuulemista mahdollisimman vähän.
  • Visiiri suojaa auringolta, sateelta ja kasvoihin kohdistuvilta iskuilta.
Väri

Phantom

Päänympärys (cm)

S/M 53 – 56, M/L 56 – 59, L/XL 59 – 62

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.