Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Melomon logo

Kauppa

Stormsure paikkausliima

(3 tuotearviota)

12,90 

Stormsuren joustava paikkausliima on packraftin paikkaukseen soveltuvaa polyuretaania, jolla pienten reikien tai ratkenneiden saumojen paikkaaminen käy erittäin näppärästi.

Jos vaurio on päässyt syntymään hankalampaan paikkaan (esim. saumat jne.) on Stormsuren paikkausliima tähän paras mahdollinen apu. Puhdista pinta liasta (alkoholilla jos mahdollista), kuivaa hyvin ja levitä nestemäistä Stormsure-korjausliimaa vaurion päälle niin, että paikka ulottuu ainakin 5mm yli vaurion ulkoreunoista. Paikka-aine tasoittuu itsestään, sitä ei tarvitse erikseen levittää. Kuivumisaika liimalle on n. 10-12 tuntia. Stormsure korjausliima on polyuretaania, hyvin joustavaa ja 100% vedenkestävää.

Tämä liima on hyvin monikäyttöinen kaikille retkeilijöille, kalastajille, metsästäjille, sukeltajille jne, sillä tällä korjaat myös kaikki kuivapuvut, kahluusaappaat, vedenpitävät vaatteet, kuivasäkit, teltat, makuualustat, leijat, purjeet yms. polyuretaanit, pvc:t, kumituotteet sekä jopa neopreenit. Tämä ei kuitenkaan ole kontaktiliimaa, eli tällä et voi liimata esimerkiksi varustelenkkejä.

Pakkauksen sisältö: 15g tuubi kirkasta tai mustaa Stormsure korjausliimaa (valitse väri valikosta).

Huom. valmistaja suosittelee säilyttämään avattua Stormsure-tuubia pakkasessa.

Väri

Kirkas, Musta

3 arviota tuotteelle Stormsure paikkausliima

  1. Vesa Luomala

    Ei vielä käytetty

  2. Riitta H.

    En ole vielä liimannut, mutta odotukset on korkealla 🙂

  3. Kari Kujala

    hyvä liima

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.