Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Varustehuolto

Stormsure Tuff Tape paikkausteippi

(2 tuotearviota)

13,90 

Saatavuus: Varastossa

Stormsure paikkausteippi / Stormsure Tuff Tape

Vaikka packraftit ovatkin erittäin kestäviä ja yleensä niitä on hyvin vaikeaa saada rikki, kuitenkin hyvin varautunut retkeilijä pitää aina vahingon varalta paikkausteippiä mukana. Puhjennut reppulautta ei keskellä korpea paljoa naurata.

Stormsure Tuff-paikkausteipillä korjaat rikkoutuneen packraftin nopeasti ja paikka on heti valmis. Stormsure Tuff Tape (termoplastinen polyuretaani) on erittäin kestävää, joustavaa, läpinäkyvää, itseliimautuvaa ja vedenkestävää paikkateippiä, jolla packraftiin tulleen reiän paikkaaminen sujuu kädenkäänteessä ilman liiman kuivumisen odottelua ja työkalujen tarvetta. Korjataksesi pienet viillot tai reiät tasaisilta pinnoilta, puhdista pinta liasta (alkoholilla jos mahdollista), kuivaa hyvin ja kiinnitä sopiva pala paikkausteippiä vaurion päälle. Teippiä kannattaa vielä hieroa esim. peukalolla vahvasti niin, että mahdolliset ilmakuplat poistuvat teipin ja korjattavan pinnan välistä ja liima tarttuu varmasti hyvin. Paikka on pitävä ja kulutuksen kestävä.

Tuff Tape on lähes pakollinen hankinta jokaiselle ulkona liikkuvalle – koskaan ei nimittäin voi olla varma, milloin varusteita täytyy korjata kesken vaelluksen tai kalareissun. Tällä teipillä korjaat myös mm. kuivapuvut, kahluusaappaat, vedenpitävät vaatteet, kuivasäkit, teltat, makuualustat, leijat, purjeet yms. Hankalempia saumakohtia varten valikoimistamme löytyy myös monikäyttöinen Stromsure paikkausliima.

Pakkauksen sisältö: 1000 mm x 75 mm Stormsure Tuff Tape self adhesive repair strip (eli 100 cm pala Stromsuren itsestään liimautuvaa paikkausteippiä)

2 arviota tuotteelle Stormsure Tuff Tape paikkausteippi

  1. Suomi

    Kari Kujala

    Hyvää teippiä

  2. Suomi

    Eero

    Onneksi ei ole vielä tullut tarvetta testata;-)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.