Ennakkotilauskampanja: packraftin ostajalle suosittu varustepaketti nyt veloituksetta kaupan päälle! Edun arvo 127,80 eur, kampanja voimassa vain 4.12.2023 saakka.

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Kauppa

Rodrig Carbon Flex vapateline

159,00 

Saatavuus: Varastossa

Rodrig Carbon Flex on mainio valinta jokaiselle packraft -kalastajalle. Tämän innovatiivisen ja mukailtavan vapatelineen avulla voit entistä helpommin kalastaa meloessasi. Carbon Flex on varustettu loistavilla säätömahdollisuuksilla mahdollistaen erilaiset variaatiot. Voit mukauttaa vapapidikkeen henkilökohtaisten mieltymysten mukaan / eri tilanteisiin, mikä tekee kalastuksesta entistä helpompaa ja mukavempaa.

Vapatelineneeseen saa asennettua myös toisen vapapidekkeen tai kiinnitettyä GoPro -kameraistukan.

Carbon Flex on täysin uusi ja ainutlaatuinen vapateline, joka soveltuu kaikkiin packrafteihin. Vapateline voidaan asentaa joko packraftin keulakannelle tai taakse perään. Järjestelmä on myös mukautuvampi pitkiin packrafteihin, joihin muut vapatelineet eivät yhtä hyvin sovellu (esim. MRS Microraft XL, MRS Adventure X2 tai MRS Barracuda R2).

Carbon Flexin teleskooppinen poikkipalkki on valmistettu hiilikuidusta ja lukitusrengas on anodisoitua alumiinia, mikä tekee kombinaatiosta erittäin vahvan ja kestävän.

Paino: 615 g

Sisältää:

  • 2 kpl sivurima
  • 1 kpl poikkipalkki
  • 1 kpl Railblaza StarPort istukka
  • 1 kpl Rodrig Carbon Flex vapapidike

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.