MRS Viking Self Bailer

1 399,00 1 579,00 

Poista
Category: SKU: N/A

Kuvaus

Kauden 2020 uutuus! MRS Viking Self Bailer on aito koskenlaskijan menopeli. Self bailer-packraftin juju piilee pohjassa olevissa rei’issä, joiden kautta sisään roiskunut vesi pääsee kiertämään pois, jolloin aukkopeitteitä ei tarvita. Muun varustuksen suositellaan tietysti olevan tällöin kunnossa, eli ota mukaan asianmukainen kuivapuku, liivi ja kypärä sekä pelastautumistarvikkeet, kaveria unohtamatta!

Packraftin pohjan peittää kokonaan ilmatäytteinen penkki ja selkää tukemassa on comfort-mallin selkänoja. Tässä mallissa on Alligator 2S Pro:n tapaan käytetty vaativiin olosuhteisiin tarkoitettua ekstrapinnoitettua mustaa materiaalia.

MRS Viking Self Bailerin runko on saman kokoinen kuin Alligator 2S Pro XXL-mallissa. Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä Melomon logoteipeillä. Teippejä tulee lauttaan yhteensä kolme kappaletta: Melomo-tekstilogo kumpaankin kylkeen ja logon pyöreä grafiikka packraftin kanteen.

MRS Viking Self Bailerin mukana toimitetaan Pro-reisiremmit, täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi. Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Patch’n Go-pikapaikkasarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Takuu: Valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Musta, Keltainen, Punainen, Sininen, Vihreä

ISS

ilman ISS, ISS (+180€)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MRS Viking Self Bailer”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post comment