MRS Nomad S1 D

1 349,00 1 649,00 

Poista
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

MRS Nomad S1 D (aukkopeitteellinen versio) soveltuu suhteellisen pitkän ja kapean muotonsa ansiosta erityisen hyvin pitkille matkoille tasaisilla vesillä, mutta toimii myös koskissa. Matkavauhtia löytyy hieman enemmän kuin esimerkiksi Microraftista, lisäksi kiinnitettävä evä tekee matkanteosta vielä vakaampaa. Aukkopeite on MRS Alligator 2S Pro:n tapaan skirt-mallinen, mutta rullautuu lämpimänä päivänä tarvittaessa kokonaan eteen. Matkatavaraa voit sitoa remmeillä keulan tai perän päälle, ja löytyypä penkin takaakin aukkopeitteen alta hieman tilaa tavaran kuljetukseen.

MRS Nomad S1 D-malliin on saatavilla ISS2-järjestelmä (+300€). Lautan muotoilusta johtuen vetoketjua ei voida sijoittaa keulaan tai perään, vaan muista ISS-malleista poiketen Nomadiin vetoketjuja tulee kaksi lautan keskiosaan melojan molemmin puolin.

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logoja on (yht 2 kpl) keulan molemmin puolin noin 100 mm x 70 mm kokoisena.

MRS Nomad S1 D:n mukana toimitetaan täyttöpussi, irroitettava evä sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi. Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Keltainen, Vihreä, Sininen, Punainen

ISS2

Ilman ISS, ISS2 (+300€)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.