MRS Nomad S1 D

1 399,00 1 689,00 

Tyhjennä valinta
Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Kuvaus

MRS Nomad S1 D on packraftien standardeilla eniten perinteistä kajakkia muistuttava malli keulan ja perän ollessa lähes symmetrisiä. Nomad on todella virtaviivainen ja siksi nopea. Sopii siis erityisesti tasaisille vesitaipaleille, mutta toimii osaavissa käsissä mainiosti myös koskissa. Matkavauhtia löytyy selvästi enemmän kuin esimerkiksi Microraftista ja lisäksi kiinnitettävä suurempikokoinen evä tekee melonnasta vielä suuntavakaampaa. Penkki on tässä mallissa sijoitettu lautan keskiosaan sekä sijaitsee muita yhden hengen malleja korkeammalla. Irroitettava selkänoja on jämäköitetty alumiinisillä vahvikkelle. Koskien kuohuihin tyhjennä penkistä hieman ilmaa niin saat painopisteesi alemmaksi.

Aukkopeite on kattava ja yhdessä skirtin kanssa hyvin vedenpitävä (ei kuitenkaan täysin 100%). Tasaisella vedellä ja kesäkuumalla liikuttaessa skirt-osan voi huoletta ottaa pois sillä suurin osa melasta lentävästä vedestä tippuu kannen päälle. Aukkopeite rullautuu lämpimänä päivänä tarvittaessa kokonaan eteen (vetoketjukiinnitys). Matkatavaraa voit sitoa remmeillä keulan tai perän päälle ja löytyypä penkin takaakin aukkopeitteen alta hieman tilaa tavaran kuljetukseen.

MRS Nomad S1 D -malliin on saatavilla ISS2-järjestelmä. Lautan muotoilusta johtuen vetoketjua ei voida sijoittaa keulaan tai perään, vaan muista ISS-malleista poiketen Nomadiin vetoketjuja tulee kaksi kappaletta lautan keskiosaan penkin molemmin puolin.

MRS Nomad S1 D:n mukana toimitetaan täyttöpussi, skirt-aukkopeite kiinnitysrimoineen sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi. Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus n.130 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Lisävarusteena tähän malliin saatavissa melontaa tukevat MRS reisiremmit (eivät sisälly pakettiin).

Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää packraftin paikkaussarjaa. Erittäin kätevä lisäavuste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat perän molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Keltainen, Vihreä, Sininen, Punainen

ISS2

Ilman ISS, ISS2 (+290€)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.