MRS Nomad S1 D

1 349,00 1 649,00 

Tyhjennä valinta
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

MRS Nomad S1 D on packraftien standardeilla eniten perinteistä kajakkia muistuttava malli, penkin ollessa keskellä ja keulan + perän ollessa lähes symmetrisiä. Nomad on todella virtaviivainen ja siksi nopea. Sopii siis erityisesti tasaisille vesitaipaleille, mutta toimii osaavissa käsissä mainiosti myös koskissa. Matkavauhtia löytyy selvästi enemmän kuin esimerkiksi Microraftista ja lisäksi kiinnitettävä suurempikokoinen evä tekee matkanteosta vielä suuntavakaampaa. Penkki on tässä mallissa sijoitettu lautan keskiosaan, on muita yhden hengen malleja korkeampi ja irrotettava selkänoja jämäköitetty alumiinisillä vahvikkelle/rimoillla. Koskien kuohuihin tyhjennä pankistä hieman ilmaa niin saat painopisteesi alemmaksi!

Aukkopeite on MRS Alligator 2S Pro:n tapaan skirt-mallinen, mutta rullautuu lämpimänä päivänä tarvittaessa kokonaan eteen. Tasaisella vedellä ja kesäkuumalla liikuttaessa skirtin voi huoletta ottaa pois sillä suurin osa melasta lentävästä vedestä tippuu kannen päälle. Matkatavaraa voit sitoa remmeillä keulan tai perän päälle, ja löytyypä penkin takaakin aukkopeitteen alta hieman tilaa tavaran kuljetukseen.

MRS Nomad S1 D-malliin on saatavilla ISS2-järjestelmä (+300€). Lautan muotoilusta johtuen vetoketjua ei voida sijoittaa keulaan tai perään, vaan muista ISS-malleista poiketen Nomadiin vetoketjuja tulee kaksi kappaletta lautan keskiosaan penkin molemmin puolin.

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

MRS Nomad S1 D:n mukana toimitetaan täyttöpussi, skirt-aukkopeite kiinnitysrimoineen sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi. Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 130 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat perän molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Keltainen, Vihreä, Sininen, Punainen

ISS2

Ilman ISS, ISS2 (+300€)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.