Ennakkotilauskampanja: packraftin ostajalle suosittu varustepaketti nyt veloituksetta kaupan päälle! Edun arvo 127,80 eur, kampanja voimassa vain 4.12.2023 saakka.

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Kauppa

MRS Bow Bag

(2 tuotearviota)

169,00 

Saatavuus: Varastossa

Täysin vesitiivis, packraftin keulaan tai perään asennettava “bow bag” on erittäin kätevä tapa kuljettaa niitä tavaroita, joihin haluat helposti päästä käsiksi myös retken aikana. Vahvaa tekoa oleva laukku sopii kaikkiin MRS:n packrafteihin ja toimii esim. mainiona parina yhdessä ISS-järjestelmän kanssa. Laukuissa on käytetty samaa korkealaatuista TiZip®-vetoketjua, joten oikein huollettuna se kestää isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle.

Koko: n. 15 L / 60 x 40 x 15 cm
Väri: Musta & mustat saumat

Käyttäjien/testaajien kommentteja tuotteesta:

“Bow bag on todella mainio lisävaruste packraftailyyn. Pitkällä vaelluksellamme bow bag nopeutti ja helpotti paljon ylimääräiseltä välppäämiseltä. Lisäksi sen vesitiiviys antaa esimerkiksi kameran säilytykselle vielä yhden lisävarmistuksen. Juomapullo, ensiapukamat, uistinrasia ja lounastarvikkeet kulkivat myös kätevästi käden ulottuvilla.”

-Teppo, Kesäloma Kairassa

“Ennen vaellusta pohdiskelin bow bagin tarpeellisuutta. Reissun aikana ja nyt ylistän sen olemassaoloa. Kätevä klipsikiinnitys mahdollisti bow bagin nappaamisen kainaloon lounastauoilla. Mainiosti tilaa ja keveytensä myötä ihan mitätön “lisäpaino” patikointiosuuksia ajatellen. Tarkoitukseensa paljon kätevämpi kuin rullattavat melontasäkit tai -reput.”

– Juho Kotiaho, Kesäloma Kairassa

2 arviota tuotteelle MRS Bow Bag

  1. Lauri B.

    Oikein laadukas. Helppo kiinnittää Packraftiin, eteen tai taakse. Vetoketju on kunnon “pelastuspuku” vetoketju. Eli hieman jäykkä käyttää melottaessa, mutta varmasti vesitiivis.

  2. Jaana B.

    Erittäin toimiva laukku päiväretkeilyyn. Vielä parempi se olisi jos siinä olisi jonkinlainen kiinteä kahva kantamista varten. Näin siirtymät täydellä raftilla ja laukulla sujuisivat vielä ketterämmin. Ilman kahvaa täyteen pakattua laukkua on hankala kantaa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.