MRS Barracuda R2

1 299,00 1 479,00 

Poista
Category: SKU: N/A

Kuvaus

MRS Barracuda R2 on n. 3,6 metrin mitallaan MRS:n laivaston suurin ja samalla (kahdestaan) nopein packraft. Keulan sekä perän muodot tekevät siitä varsin virtaviivaisen kulkupelin, ja perään kiinnitettävä evä tuo vielä lisää suuntavakautta.

Adventure X2:een verrattuna Barracuda R2:ssa on enemmän jalkatilaa etu- ja takapenkkiläiselle, joten se sopii mainiosti kahdelle aikuiskokoiselle melojalle, mutta sillä on mahdollista päästä eteenpäin yksinkin kunhan painoa on jaettu tasaisesti. Kahden hengen packrafteille suosittelemme 220-230 cm meloja, tai Melomo-multimelaa. Multimelasta saat molemmille melojille omat 150cm kanoottimelat, joilla matkanteko on erityisen leppoisaa (yhteistyö vaatii toki hieman harjoittelua alkuun). Kahdestaan melominen kajakkimeloilla vaatii myös hieman totuttelua, sillä melonnan tulee tapahtua samaan tahtiin.

Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi Barracuda R2 tulee täyttää ilmalla hyvin, jottei taittumista keskiosassa tapahdu. Mikäli uskot että keuhkosi eivät riitä puhallustyöhön, suosittelemme viimeistelyyn pientä jalkapumppua.

Saatavilla myös ISS:llä, tässä mallissa vetoketju sijoittuu lautan keulaan.

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä Melomon logoteipeillä. Teippejä on yhteensä kaksi keulan molemmin puolin 100 mm x 70 mm kokoisena.

MRS Barracuda R2:n mukana toimitetaan täyttöpussi, irroitettava evä sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi. Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

ISS

Ilman ISS, ISS (+180€)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.