Kauppa

Tuotteet

Packraftit

Melat

Melontaliivit

Kypärät, kengät ja vaatetus

Kalastus

Varusteet ja varaosat

Turvallisuusvarusteet

Varustehuolto

Reput, laukut ja pussit

Pakettisuositukset

MRS Barracuda R2

(3 tuotearviota)

1 399,00 1 599,00 

MRS Barracuda R2 on paras valinta tasaista ja nopeaa menoa kaipaavalle parivaljakolle. Barracuda R2 on n. 3,6 metrin mitallaan MRS:n laivaston suurin ja samalla ehdottomasti nopein packraft. Sekä Norjan että Suomen packraft-kisojen voitot on otettu tällä mallilla. Keulan sekä perän muodot tekevät siitä erittäin virtaviivaisen kulkupelin ja perään kiinnitettävä evä tuo vielä lisää suuntavakautta. Erinomainen myös isoissa aallossa ja vaativissakin koskiolosuhteissa (huom. ennen koskia ota evä pois).

Painoa tällä mallilla on 5,10 kg, mutta kantavuutta jopa 329 kg. Adventure X2:een verrattuna Barracuda R2:ssa on selvästi enemmän jalkatilaa sekä etu- että takapenkkiläiselle. Tilan puolesta se sopii siis mainiosti kahdelle aikuiskokoiselle melojalle, mutta sillä voi hyvin meloa tarvittaessa yksinkin (esim. metsästys koiran kanssa).

Saatavilla myös näppärällä ISS-järjestelmällä, jolloin voit säilöä esimerkiksi teltan, makuupussit ja muonat ponttoonien sisään, madaltaen samalla myös painopistettä.

Täyttö: Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Täytitpä packraftisi tällä pumpulla tai täyttöpussilla, kuitenkin loppusilaus täytyy tehdä vahvoilla puhalluksilla (päällä olevan yksisuuntaventtiilin kautta). Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi Barracuda R2 tuleekin täyttää huolellisesti, jottei taittumista keskiosassa tapahdu. Puhaltamisen sijaan viimeistely on myös helppo suorittaa käyttäen MRS jalkapumppua.

MRS Barracuda R2:n mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi. Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös isompi 120 mm korkea Gumotex-evä. Mikäli packraftisi kaipaisi jollakin retkellä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää packraftin paikkaussarjaa.

Melasuositus: MRS Barracuda R2:ssa on riittävästi pituutta, jotta molemmat melojat pystyvät hyvin käyttämään kajakkimeloja, antaen näin mahdollisimman suuren vauhdin ja tehokkuuden. Kajakkimelana 220 cm mittainen Melomo mela soveltuu mainiosti monipuoliseen retkeilykäyttöön. Jos taas haluaa leppoisamman melontatahdin, voi käyttää Melomo Hybridistä muokattavia kanoottimeloja ja näin vältytään myös veden roiskeilta. Optimaalinen yhdistelmä: 2 x Melomo mela + 1 x Hybridimelan kämmenkahvat

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat perän molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

3 arviota tuotteelle MRS Barracuda R2

 1. Joni Koivu

  Soiva peli kahdelle hengelle. Nippanappa menee myös kaksi aikuista ja max. 130cm lapsi etuosassa kyydissä. Kahdella aikuisella kannattaa todellakin panostaa pinkeäksi täyttämiseen sillä lautta taittuu kohtuu helposti vajaalla täytöllä.

  Enimmäkseen ollut aikuinen ja lapsi kyydissä päiväretkiä tehden ja siihen erittäin sopiva lautta.

  Jos nyt tilaisin uuden vastaavan lautan niin ottaisin ISS:n lisäksi. Ilmankin pärjää, mutta isommalla tavaramäärällä helpottaa pakkaamista.

  Etenkin evän kanssa lautta on yllättävän suuntavakaa ja kahdestaan meloessa saa vauhdin kohtuu helposti pysymään 6-7km/h.

 2. Jani Peltonen

  Barracuda on ollut syksyn aikana kymmenisen kertaa käytössä Noormarkunjoella, Kokemäenjoella ja Nuuksiossa ja toimii erinomaisesti! Pieniä (ja muutamia isompiakin) pohjakosketuksia on koettu ja materiaali on sitä mitä luvataan eli toimivaa ja kestävää. Pitkään pohdin mallia ja merkkiä, mutta tämä on osoittautunut meillä aivan oikeaksi ostokseksi. Järkevällä käytöllä tulee olemaan käytössä vuosikausia.

 3. Virva

  Reippaasti kulkeva luottokaveri niin sileällä kuin kuohuissakin. Materiaalikestävyys myös erinomaista.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot ovat voimassa.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot ovat voimassa.

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

OutdoorExpo 2023 tuotepaketti!

Messujen kunniaksi tarjoamme packraftin ostajille kaupan päälle tuotepaketin jolla melontareissut pääsevät seuraavalle tasolle.

Lisää packraft ja tuotepaketti ostos­koriin, käytä kuponki GOEXPO-213G ostoskorissa tai kassalla. Tarjous voimassa 9.4.2023 saakka.

Klikkaa kuvaa!