MRS Barracuda R2

1 299,00 1 479,00 

(1 tuotearvio)
Tyhjennä valinta
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

MRS Barracuda R2 on n. 3,6 metrin mitallaan MRS:n laivaston suurin ja samalla (kahdestaan) nopein packraft. Keulan sekä perän muodot tekevät siitä varsin virtaviivaisen kulkupelin, ja perään kiinnitettävä evä tuo vielä lisää suuntavakautta.

Adventure X2:een verrattuna Barracuda R2:ssa on enemmän jalkatilaa etu- ja takapenkkiläiselle, joten se sopii mainiosti kahdelle aikuiskokoiselle melojalle, mutta sillä on mahdollista päästä eteenpäin yksinkin kunhan painoa on jaettu tasaisesti. Kahden hengen packrafteille suosittelemme 220-230 cm meloja, tai Melomo Hybridiä. Melomo Hybridistä saat molemmille melojille omat 145 / 155 cm kanoottimelat, joilla matkanteko on erityisen leppoisaa (yhteistyö vaatii toki hieman harjoittelua alkuun). Kahdestaan melominen kajakkimeloilla vaatii myös hieman totuttelua, sillä melonnan tulee tapahtua samaan tahtiin.

Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi Barracuda R2 tulee täyttää ilmalla hyvin, jottei taittumista keskiosassa tapahdu. Mikäli uskot että keuhkosi eivät riitä puhallustyöhön, suosittelemme viimeistelyyn MRS jalkapumppua.

Saatavilla myös ISS:llä, tässä mallissa vetoketju sijoittuu lautan keulaan.

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logoja on (yht 2 kpl) keulan molemmin puolin noin 100 mm x 70 mm kokoisena.

MRS Barracuda R2:n mukana toimitetaan täyttöpussi, irroitettava evä sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi.

Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

ISS

Ilman ISS, ISS (+180€)

1 arvio tuotteelle MRS Barracuda R2

  1. Joni Koivu (varmistettu kirjoittaja)

    Soiva peli kahdelle hengelle. Nippanappa menee myös kaksi aikuista ja max. 130cm lapsi etuosassa kyydissä. Kahdella aikuisella kannattaa todellakin panostaa pinkeäksi täyttämiseen sillä lautta taittuu kohtuu helposti vajaalla täytöllä.

    Enimmäkseen ollut aikuinen ja lapsi kyydissä päiväretkiä tehden ja siihen erittäin sopiva lautta.

    Jos nyt tilaisin uuden vastaavan lautan niin ottaisin ISS:n lisäksi. Ilmankin pärjää, mutta isommalla tavaramäärällä helpottaa pakkaamista.

    Etenkin evän kanssa lautta on yllättävän suuntavakaa ja kahdestaan meloessa saa vauhdin kohtuu helposti pysymään 6-7km/h.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.