MRS Barracuda R2

1 299,00 1 479,00 

(1 tuotearvio)
Tyhjennä valinta
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

MRS Barracuda R2 on paras valinta tasaista ja nopeaa menoa kaipaavalle parivaljakolle. Barracuda R2 on n. 3,6 metrin mitallaan MRS:n laivaston suurin ja samalla ehdottomasti nopein packraft. Sekä Norjan että Suomen packraft-kisojen voitot on otettu tällä mallilla. Keulan sekä perän muodot tekevät siitä varsin virtaviivaisen kulkupelin, ja perään kiinnitettävä evä tuo vielä lisää suuntavakautta. Erinomainen myös isoissa aallossa ja vaativissakin koskiolosuhteissa (koskissa ota evä pois).

Painoa tällä mallilla on 5,10 kg, mutta kantavuutta jopa 329 kg. Adventure X2:een verrattuna Barracuda R2:ssa on selvästi enemmän jalkatilaa sekä etu- että takapenkkiläiselle. Tilan puolesta se sopii siis mainiosti kahdelle aikuiskokoiselle melojalle, mutta sillä voi hyvin meloa tarvittaessa yksinkin (esim. metsästys koiran kanssa).

Saatavilla myös näppärällä ISS-järjestelmällä, jolloin voit säilöä esimerkiksi teltan, makuupussit ja muonat ponttoonien sisään, madaltaen samalla myös painopistettä.

Täyttö: Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi Barracuda R2 tulee täyttää ilmalla hyvin, jottei taittumista keskiosassa tapahdu. Mikäli uskot että keuhkosi eivät riitä puhallustyöhön, suosittelemme viimeistelyyn MRS jalkapumppua.

Melasuositus: MRS Barracuda R2:ssa on riittävästi pituutta, jotta kaksi melojaa pystyy hyvin käyttämään kahta kajakkimelaa, antaen näin mahdollisimman suuren vauhdin ja tehokkuuden. Kajakkimelana 220 cm mittainen Melomo mela soveltuu mainiosti monipuoliseen retkeilykäyttöön. Jos taas haluaa leppoisamman melontatahdin, Melomo Hybridistä voi vaihtaa molemmille kanoottimelat ja näin vältytään myös veden roiskeilta.

Suosittelemme melavalinnaksi: 2 x Melomo mela + 1 x Melomo Hybridimelan kämmenkahvat

Packraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi. Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa. Lisäksi suosittelemme vahvasti kaikille packraftin omistajille Flextailgear Max Pump-retkipumppua.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat perän molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

ISS

Ilman ISS, ISS (+180€)

1 arvio tuotteelle MRS Barracuda R2

  1. Joni Koivu (varmistettu kirjoittaja)

    Soiva peli kahdelle hengelle. Nippanappa menee myös kaksi aikuista ja max. 130cm lapsi etuosassa kyydissä. Kahdella aikuisella kannattaa todellakin panostaa pinkeäksi täyttämiseen sillä lautta taittuu kohtuu helposti vajaalla täytöllä.

    Enimmäkseen ollut aikuinen ja lapsi kyydissä päiväretkiä tehden ja siihen erittäin sopiva lautta.

    Jos nyt tilaisin uuden vastaavan lautan niin ottaisin ISS:n lisäksi. Ilmankin pärjää, mutta isommalla tavaramäärällä helpottaa pakkaamista.

    Etenkin evän kanssa lautta on yllättävän suuntavakaa ja kahdestaan meloessa saa vauhdin kohtuu helposti pysymään 6-7km/h.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.