Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Melomon logo

Kauppa

MRS Barracuda R2

(9 tuotearviota)

1 399,00 1 599,00 

Paino: 5,1 kg
Aukkopeite: –
Testattu maksimikantavuus: 330 kg

MRS Barracuda R2 on paras valinta tasaista ja nopeaa menoa kaipaavalle parivaljakolle. Barracuda R2 on n. 3,6 metrin mitallaan MRS:n laivaston suurin ja samalla ehdottomasti nopein packraft. Sekä Norjan että Suomen packraft-kisojen voitot on otettu tällä mallilla. Keulan sekä perän muodot tekevät siitä erittäin virtaviivaisen kulkupelin ja perään kiinnitettävä evä tuo vielä lisää suuntavakautta. Erinomainen myös isoissa aallossa ja vaativissakin koskiolosuhteissa (huom. ennen koskia ota evä pois).

Painoa tällä mallilla on 5,10 kg, mutta kantavuutta jopa 330 kg. Adventure X2:een verrattuna Barracuda R2:ssa on selvästi enemmän jalkatilaa sekä etu- että takapenkkiläiselle. Tilan puolesta se sopii siis mainiosti kahdelle aikuiskokoiselle melojalle, mutta sillä voi hyvin meloa tarvittaessa yksinkin (esim. metsästys koiran kanssa).

Saatavilla myös näppärällä ISS-järjestelmällä, jolloin voit säilöä esimerkiksi teltan, makuupussit ja muonat ponttoonien sisään, madaltaen samalla myös painopistettä.

Täyttö: Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Täytitpä packraftisi tällä pumpulla tai täyttöpussilla, kuitenkin loppusilaus täytyy tehdä vahvoilla puhalluksilla (päällä olevan yksisuuntaventtiilin kautta). Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi Barracuda R2 tuleekin täyttää huolellisesti, jottei taittumista keskiosassa tapahdu. Puhaltamisen sijaan viimeistely on myös helppo suorittaa käyttäen MRS jalkapumppua.

Melasuositus: MRS Barracuda R2:ssa on riittävästi pituutta, jotta molemmat melojat pystyvät hyvin käyttämään kajakkimeloja, antaen näin mahdollisimman suuren vauhdin ja tehokkuuden. Kajakkimelana 220 cm mittainen Melomo mela soveltuu mainiosti monipuoliseen retkeilykäyttöön. Jos taas haluaa leppoisamman melontatahdin, voi käyttää Melomo Hybridistä muokattavia kanoottimeloja ja näin vältytään myös veden roiskeilta. Optimaalinen yhdistelmä: 2 x Melomo mela + 1 x Hybridimelan kämmenkahvat.

MRS Barracuda R2:n mukana toimitetaan täyttöpussi, paikkausmateriaalia (pl. liima) sekä irrotettava MRS-evä (korkeus n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 130 mm korkea MRS-evä. Jos valitset ISS-version, kuuluu pakettiin myös kuivasäkit sekä vetoketjun voitelutuubi.

Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailullasi korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat perän molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

9 arviota tuotteelle MRS Barracuda R2

 1. Joni Koivu

  Soiva peli kahdelle hengelle. Nippanappa menee myös kaksi aikuista ja max. 130cm lapsi etuosassa kyydissä. Kahdella aikuisella kannattaa todellakin panostaa pinkeäksi täyttämiseen sillä lautta taittuu kohtuu helposti vajaalla täytöllä.

  Enimmäkseen ollut aikuinen ja lapsi kyydissä päiväretkiä tehden ja siihen erittäin sopiva lautta.

  Jos nyt tilaisin uuden vastaavan lautan niin ottaisin ISS:n lisäksi. Ilmankin pärjää, mutta isommalla tavaramäärällä helpottaa pakkaamista.

  Etenkin evän kanssa lautta on yllättävän suuntavakaa ja kahdestaan meloessa saa vauhdin kohtuu helposti pysymään 6-7km/h.

 2. Jani Peltonen

  Barracuda on ollut syksyn aikana kymmenisen kertaa käytössä Noormarkunjoella, Kokemäenjoella ja Nuuksiossa ja toimii erinomaisesti! Pieniä (ja muutamia isompiakin) pohjakosketuksia on koettu ja materiaali on sitä mitä luvataan eli toimivaa ja kestävää. Pitkään pohdin mallia ja merkkiä, mutta tämä on osoittautunut meillä aivan oikeaksi ostokseksi. Järkevällä käytöllä tulee olemaan käytössä vuosikausia.

 3. Virva

  Reippaasti kulkeva luottokaveri niin sileällä kuin kuohuissakin. Materiaalikestävyys myös erinomaista.

 4. Jari R.

  mukavan kevyt, mutta myös ohut materiaali

 5. Nimetön

  Pari lyhyttä jokireissua takana. Hyvän tuntuinen kahdelle aikuiselle melojalle. Evä varmasti hyvä järvioloshteissa. Mietittiin olisiko kannattanut tilata malli aukkopeitteillä, mutta kun melonta tekniikka tuli paremmaksi veden roiskunta vähäistä. Nopea täyttää pumpulla ja kevyt kantaa pääsenättömien paikkojen ohi. Tällä kokemuksella vaikuttaa hyvältä ostokselta. Jännä nähdä miten teltan ja makuupussien pakkaaminen ponttooniin ja sel jälkeen melominen sujuu.

 6. Markku K.

  Ainakin tyynellä tosi hyvä retkikanootti. Kulkee mukana ja pääsee helposti vesille kun haluaa. Harrastusalue laajenee. Valmis käyttöön alle 10 min sähköpumpulla

 7. Mika H.

  On hyvä kanootti ja kestää hyvin kiviä.

 8. Kari S.

  Just meidän käyttöön.

 9. Esko J.

  ISS:llä tosi ison kapasiteetin reissukaveri, jossa tilaa kahdelle hyvin. Kaksin meloessa suuntavakaa. Kiinnityspisteitä hyvin ja kokonaisuus laadukas.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.