MRS Barracuda R2 Pro

2 079,00 

Tyhjennä valinta
Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Kuvaus

MRS Barracuda R2 Pro on täydellinen kahden hengen seikkailupakkaus, joka täyttää vaativimmankin ammattilaisen toiveet. Tämä malli on n. 3,6 metrin mitallaan MRS:n laivaston suurin ja samalla ehdottomasti nopein packraft. Keulan sekä perän muodot tekevät siitä varsin virtaviivaisen kulkupelin ja perään kiinnitettävä evä tuo vielä lisää suuntavakautta. MRS Barracuda R2 Pro on erittäin luotettava haastavissakin olosuhteissa ja on erinomaisesti hallittavissa myös vaativissa koskissa (huom. ennen koskiosuuksia suosittelemme ottamaan evä pois).

Painoa koko paketilla on 6 kg, mutta kantavuutta hulppeasti yli 300 kg. Pro-mallin ominaisuuksiin kuuluvat vakiona kestävämpi/vahvistettu musta materiaali, skirt-aukkopeitteet irrotettavan kannen kera sekä ISS-järjestelmä. Valittavana on kolmenlaista sauman väriä: keltainen, vihreä ja musta.

Täyttö: Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Täytitpä packraftisi tällä pumpulla tai täyttöpussilla, kuitenkin loppusilaus täytyy tehdä vahvoilla puhalluksilla (päällä olevan yksisuuntaventtiilin kautta). Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi Barracuda R2 tuleekin täyttää huolellisesti, jottei taittumista keskiosassa tapahdu. Puhaltamisen sijaan viimeistely on myös helppo suorittaa käyttäen MRS jalkapumppua.

MRS Barracuda R2 Pro:n mukana toimitetaan kaksi skirttiä kiinnityskaarineen, täyttöpussi, kuivasäkit (2 kpl) + ISS-järjestelmän vetoketjun voitelutuubi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka.

Mikäli packraftisi kaipaisi jollakin retkellä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää packraftin paikkaussarjaa.

Melasuositus: MRS Barracuda R2 Pro:ssa on riittävästi pituutta, jotta molemmat melojat pystyvät hyvin käyttämään kajakkimeloja, antaen näin mahdollisimman suuren vauhdin ja tehokkuuden. Näin ollen Barracuda Pron kaverina esim. 220 cm mittaiset Aqua Bound Manta Rayt soveltuvat erinomaisesti vaativaankin käyttöön.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat perän molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Lisätiedot

Sauman väri

Musta, Vihreä, Keltainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.