MRS Alligator 2S

1 239,00 

Tyhjennä valinta
Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa

Kuvaus

MRS Alligatorit on suunniteltu etenkin jokiolosuhteisiin eli virtaavaan veteen ja erityisesti koskenlaskuun, mutta muotonsa ansioista myös tasaisessa vedessä nämä packraftit liikkuvat erittäin sulavasti. Alligatorin matkanopeus on siis Microraftia isompi, vaikkakaan aivan Nomadin vauhtiin se ei yllä.

Lautan mukana tuleva skirt-aukkopeite on verraton varuste. Peite kiinnittyy packraftiin aukon sisäreunaan kiinnitettävien kiinnityskaarten avulla ja pitää veden lähes 100% pois. Reunoilla ei ole vetoketjuja tms. kiinnitteitä, mistä pääsisi tihkumaan vettä sisään. Tasaisella vedellä ja kesäkuumalla liikuttaessa skirtin voi huoletta ottaa pois sillä suurin osa melasta lentävästä vedestä tippuu kannen päälle.

Kyseessä siis todella sulavaliikkeinen ja mutkaton packraft. Alla olevasta taulukosta näet Alligator 2S ja 2S Pro-mallien erot:

 

Alligator 2S Pro Alligator 2S
ISS Kyllä Ei
Selkänoja Comfort backrest Comfort backrest
Reisiremmit Pro-reisiremmit 4-pistekiinnityksellä Pehmustetut reisiremmit 3-pistekiinnityksellä
Ponttoonit 420D vahva nailonkuitu + yksipuolinen uretaanipinnoite (0,4mm 67Tx55T 90 A Ether TPU) 210D vahva nailonkuitu + yksipuolinen uretaanipinnoite (0,35mm 67Tx55T 90 A Ether TPU)
Pohja 840D vahva repeytymätön nailonkuitu + useita uretaanipinnoitteita (0,6mm 67Tx55T 90 A Ether TPU) 840D vahva repeytymätön nailonkuitu + tupla uretaanipinnoite (0,6mm 67Tx55T 90 A Ether TPU)

 

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

MRS Alligatorien mukana toimitetaan lautan lisäksi aukkopeitteen kiinnityskaaret, skirt-aukkopeite, reisiremmit, täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot ovat keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Lisätiedot

Väri

Vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.