Kauppa

Astral Hiyak

(1 tuotearvio)

149,00 

Tämä laadukas Hiyak-kenkä on Astralin näkemys kunnon kengästä. Se pitää jalan suojassa ja eristyksissä ilman neopreeniä. Tiivistetysti: kevyt ja kestävä nopeasti kuivuva melontakenkä ilmiömäisellä tarttumavoimalla. Katso alta esittelyvideo!

  • Paino: n. 280 g/kenkä (koko 44)
  • Malli: Unisex melontakenkä (huom. kuivapuvun kanssa valitse 1-2 numeroa suurempi koko)
  • Ulkokuori: Vettä hylkivä kangas 1060D ballistisella nylonvahvistetulla reunalla. Varsi on korkea ja topattu nilkan suojaksi sekä kantapään kuppi on puolijäykkä. 3mm tikattu erottava verkkovuori. Piilotetut kengännauhat velcro-tarraläpällä.
  • Välipohja: Irrotettava 7mm EVA-solumuovipohjallinen (Etyleeni-vinyyliasetaatti)
  • Ulkopohja: Pohja on korkeimman kitkan G.ss™ kumisekoitusta, veitsi lamellointi, tyhjennysreiät varpaissa ja kantapäässä. 3,5mm paksu, eikä jätä jälkiä.

Käyttäjien/testaajien kommentteja tuotteesta:

Astral Hiyak on mainio melontatossu: vähän korkeampi malli suojaa kehräsluita ja varmistaa, että tossu pysyy jalassa reippaammassakin uinnissa. Pohja on todella pitävä, nauhat pysyvät pois tieltä ja vesi poistuu nopeasti vedenpoistoaukoista. Kenkä on tarpeeksi taipuisa sopiakseen myös kajakkiin, mutta riittävän tukeva kävelyyn kivikkoissa ja rantakallioilla, vaikkei mikään varsinainen vaelluskenkä olekaan.

Koko tuntuisi olevan kohdallaan ja lesti on kohtalaisen tilava. Kuivapuvun kanssa käytettäväksi kannattaa ottaa 1-2 numeroa normaalia suurempi koko. Vaihtamalla paksun pohjallisen ohuempaan, saa tarvittaessa lisää tilaa kuivapuvun sukalle. Plussaa neopreenittomasta rakenteesta!

-Jaakko “Korpi-Jaakko” Heikka

Huom: Vaatteissa koon vaihtaminen tai palauttaminen postikuluitta! Toisin sanoen jos koko ei ole sopiva, vaatteita voit sovittaa ja tarvittaessa vaihtaa tai palauttaa, kunhan tuote on täysin myyntikelpoinen.

Koko EU

41 ⅓, 42 ⅔, 44, 45 ⅓, 46 ⅔

1 arvio tuotteelle Astral Hiyak

  1. Nimetön

    Loistava tossu. Näillä kävelee mukavasti kuivapuvunkin kanssa. Kokoja voisi olla enemmän.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.