MRS Alligator 2S Pro

1 149,00 1 599,00 

Poista
Category: SKU: N/A

Kuvaus

MRS Alligator 2S Pro soveltuu Microraftia paremmin virtaavaan veteen ja erityisesti koskenlaskuun. Painoa lautalla täydessä koskivarustuksessakin (aukkopeite ja siihen kuuluvat kiinnityskaaret+reisiremmit) on vajaa 4,2kg. Alligator liikkuukin nimensä mukaisesti koskella ja joella ketterästi kuin alligaattori, ja tasaisella matkavauhti on noin 5 km/h.

Lautan mukana tuleva aukkopeite on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeitteen tarkoitus on pitää meloja kuivana kun kosken kuohut pyrkivät sisään kulkuvälineeseen tai kesäinen auringonpaiste muuttuu kesken melontareissun sateensuojan metsästämiseksi. MRS Alligatorin aukkopeite on mallia skirt, eli sananmukaisesti ”hame”, jonka meloja pujottaa ympärilleen. Tämä aukkopeitemalli pitää ei-toivotut aallot ja roiskeet erityisen hyvin poissa lautan sisältä. Peite kiinnittyy packraftiin aukon sisäreunaan kiinnitettävien kiinnityskaarten avulla.

Alligator 2S Pro -malliin kuuluu vakiovarusteena ISS eli Internal Storage System – vapaasti suomennettuna ”sisäinen säilytysjärjestelmä”. ISS on yksinkertaisesti täysin vesi- ja ilmatiivis vetoketju packraftin perässä. Vetoketjun kautta lautan ponttoonit voidaan pakata kuivasäkkeihin sullotuilla varusteilla, muonalla ja muulla matkatavaralla. Lue ISS-järjestelmästä lisää packraft-infostamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä Melomon logoteipeillä, lisäksi packraftin ostajalle nyt kaupan päälle vielä kätevä Flextailgear Max Pump 2 – vain rajoitetun ajan. Teippejä tulee lauttaan yhteensä kolme kappaletta: Melomo-tekstilogo kumpaankin kylkeen ja logon pyöreä grafiikka packraftin kanteen.

Vertaile packraftien kokoja packraft-info-sivultamme!

MRS Microraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Patch’n Go-paikkasarjaa. ISS:llä varustetuissa packrafteissa pakettiin kuuluu myös kuivasäkit ja vetoketjun voitelutuubi.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Lisätiedot

Mallitarkenne

2S Pro (ISS+reisiremmit) musta, 2S (perusversio) vihreä, 2S (perusversio) musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MRS Alligator 2S Pro”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post comment