Vuokraamo

Vuokrauskäytännöt

Melomon vuokraamosta voit vuokrata packraftin vaikkapa kala-, metsästys- tai vaellusreissua varten. Valittavanasi on kaikki Melomon verkkokaupassa myytävät packraftit (pois lukien ISS-versiot). Vuokrahintaan kuuluu oletuksena packraftin lisäksi myös mela, liivit ja täyttöpussi. Vuokraamme packrafteja seuraavin hinnoin:

  • MRS Microraft (XS-XL): Ensimmäiset 4 vrk yht. 119€, jonka jälkeen lisävuorokaudet 25€/vrk. Minimivuokra-aika 4 vrk.
  • Kaikki muut MRS-mallit: Ensimmäiset 4 vrk yht. 159€, jonka jälkeen lisävuorokaudet 29€/vrk. Minimivuokra-aika 4 vrk.

 

Tiedustelun vapaista vuokralautoista voit tehdä sähköpostitse osoitteesta vuokraamo@melomo.fi

 

Voit noutaa lauttasi Melomolta (Alppitie 12, 90530 Oulu) varauksen aloituspäivänä klo 14-16. Vastaavasti palautat lautan lopetuspäivänä samaan osoitteeseen klo 10-12 välillä. Voit kysyä meiltä poikkeavien nouto- ja palautusaikataulujen mahdollisuudesta puhelimitse +358 40 163 4550 tai naputella mailia osoitteeseen vuokraamo@melomo.fi.

Vuokraamme packrafteja Matkahuollon välityksellä ympäri Suomen. Pyrimme viemään lautan Matkahuoltoon jo varausta edeltävänä päivänä niin, että se ehtii seuraavaksi aamuksi sinulle. Tätä emme kuitenkaan luonnollisesti voi aina taata meistä riippumattomasti syistä. Lauttasi lähtee matkaan viimeistään varauspäivän aattona, ja odotamme sinun laittavan sen kuivattuna Matkahuoltoon varauksesi viimeisenä päivänä. Matkahuollon välityksellä vuokratuista lautoista perimme 20 euron toimituskulun (sisältää sekä lähetyksen että palautuksen).

Viikonloppujen ja yleisten juhlapyhien ajaksi vuokraamme lauttoja vain ko. päivien yli – esimerkiksi viikonlopun yli lauttoja on mahdollisuus vuokrata lyhimmillään perjantaista maanantaihin.

Mikäli vuokrauksen jälkeen tuntuu, että haluaisit ostaa packraftin itsellesi (niin kuin useimmista meistä tuntuukin…) vähennämme viimeisimmän vuokrauksesi hinnan (pl. mahdolliset toimituskulut) suoraan uuden packraftisi ostohinnasta. Tämä etu on voimassa 1 kk vuokra-aikasi päättymisestä. Reilu peli, eikö vain?

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi puhelimitse +358 40 163 4550 tai sähköpostitse vuokraamo@melomo.fi