Ennakkotilauskampanja: packraftin ostajalle suosittu varustepaketti nyt veloituksetta kaupan päälle! Edun arvo 127,80 eur, kampanja voimassa vain 4.12.2023 saakka.

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Kauppa

Packraft-peruskurssi (Oulu)

120,00 

Kurssit 2023:

Ryhmä 1: 29.-30.5.

Lähde mukaan Melomon packraft-kurssille! Kurssilla opit laajasti packraft -harrastuksen perusteita, mm.

 • Melontatekniikka: vesille lähtö, eteenpäin melonta, pysähtyminen ja peruuttaminen, packraftin ohjaaminen eri tilanteissa
 • Melontaturvallisuus: vesiliikenne, olosuhteet ja toimiminen kaatumistilanteessa
 • Packraftit ja melontavarusteet yleisesti
 • Melonnan lajit ja harrastusmahdollisuudet
 • Ympäristötietous / vastuullinen retkeily

Kurssin suoritettuaan jokainen saa Meloja 1 -taitokortin. Taitokortit ovat osa Eurooppalaista EPP (Euro Paddle Pass) järjestelmää. EPP -jäsenmaiden taitokortit ovat keskenään vertailukelpoisia. Kouluttajana kurssilla toimii Melonta- ja soutuliiton opaskouluttaja Mika Lähdekorpi.

Mukaan kullekin kurssille mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa melontaosaamista. Osallistuja tarvitsee kurssille packraftin, melontaliivin, kypärän sekä melan. Tarvittaessa packrafteja voi kursseille vuokrata yhteistyökumppaneiltamme tai Melomolta: MRS Microraft L lisähintaan 40€/kurssi.

Kurssin hinta on 120€ (sis. ALV 10%).

 • Huom! Vaikka kurssilla on ammattikouluttaja, jokainen lähtee kurssille omalla vastuullaan. Kurssilla ei esim. ole ryhmävakuutusta, joten huolehdithan siis itse tarvittaessa omista vakuutuksistasi.
 • Peruutusehdot: Mikäli ilmoittautumisen peruminen tehdään viimeistään 14 vrk ennen kurssia, palautamme 100% kurssin hinnasta. Tämän jälkeen palautamme vain 50% kurssin hinnasta.
 • Ilmoittautuminen tapahtuu lisäämällä kurssi ostoskoriin ja suorittamalla maksu. Osallistujille lähetetään sähköpostitse tarkemmat ohjeet ennen reissua.
  Paikkoja myynnissä 20 kpl per ryhmä. Jokaisen osallistujan on tehtävä ilmoittautuminen itse.
 • Mikäli olet aikeissa vuokrata packraftin, ole erikseen sähköpostitse ajoissa yhteydessä (packrafteja saatavana rajallisesti). Huom! Vuokratavaran nouto ja palautus Melomon varastolla Ratamotie 42 v17, 90800 Oulu.
Ryhmä

Ryhmä 1, Ryhmä 2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.