Kauppa

Opastetut packraft-retket Ivalojoelle

280,00 

Retket 2023:

Ryhmä 1:   28.–30.6.2023
Ryhmä 2:   3.–5.7.2023
Ryhmä 3:   10.–12.8.2023
Ryhmä 4:   15.–17.9.2023

Lähde mukaan Melomon opastetulle retkelle Ivalojoelle, missä opit koskenlaskua, jokiretkeilyä sekä joen- ja koskenlukutaitoja! Oppaina retkellä Melonta- ja soutuliiton koskiopaskouluttaja Mika Lähdekorpi sekä Melomon Matti Nenonen. Mukaan kullekin retkelle mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Melontaretkellä melomme yhdessä noin 50 km matkan Kutturasta Toloseen, päivämatkat ovat noin 12–18 km. Pysähdymme yöksi hyviksi havaituilla leiripaikoilla, joissa on aina raikasta vettä saatavana. Leiriytyminen ensisijaisesti teltassa tai riippumatossa. Syyskuun retkellä majoitumme varaustuvissa. Ruoka- ja evästaukoja pidämme tarpeen mukaan. Jokainen osallistuja vastaa omista retkimuonistaan sekä majoittumisvarusteistaan. Retkelle osallistuminen ei vaadi aiempaa melontaosaamista, vaikkakin ennen retkeä olisi hyvä harjoitella perusmelontaa tasaisella vedellä. Retkellä laskemme opastetusti ykkös- ja kakkosluokan koskia. Osa koskista tarkistetaan rannalta ennakkoon ennen laskemista, suunnitellen laskulinjat. Kaikki kosket on turvallisesti laskettavissa.

Retki sisältää opaspalvelut ja kuljetukset Ivalosta joelle, sekä takaisin joelta Ivaloon. Osallistuja tarvitsee retkelle packraftin, liivin, melan sekä kypärän. Tarvittaessa packrafteja voi vuokrata yhteistyökumppaneiltamme.

Retken hinta on 280€ (sis. ALV 10%).

  • Huom! Vaikka retkellä on ammattioppaat mukana, jokainen lähtee reissuun omalla vastuullaan. Retkellä ei esim. ole ryhmävakuutusta, joten huolehdithan siis itse tarvittaessa omista vakuutuksistasi.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautumisen peruminen tehdään viimeistään 14 vrk ennen retkeä, palautamme 50% retken hinnasta. Tämän jälkeen ei oikeutta maksun palautukseen.
  • Ilmoittautuminen tapahtuu lisäämällä retki ostoskoriin ja suorittamalla maksu. Osallistujille lähetetään sähköpostitse tarkemmat ohjeet ennen reissua.
  • Paikkoja myynnissä 20 kpl per ryhmä. Jokaisen osallistujan on tehtävä ilmoittautuminen itse.
Ryhmä

Ryhmä 1, Ryhmä 2, Ryhmä 3, Ryhmä 4

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot ovat voimassa.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja palveluehdot ovat voimassa.

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja: