MRS Tulo

829,00 

Tyhjennä valinta
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

MRS Tulo on valikoimamme kaikkein kevyin ja pienin packraft. Tulo sopiikin seikkailijalle, joka arvostaa näitä kestävän ja erittäin kompaktin packraftin ominaisuuksia. Vaikka Tulo on hyvin koskikelpoinen, tällä ei ehkä tule lähdettyä viikon mittaiselle melontareissulle. Sen sijaan Tuloa voi mainiosti soveltaa esim. erämaajärvillä ja lyhyemmissä siirtymissä. Käytännössä kyseessä on aukkopeitteetön versio MRS Microraftista ja kooltaan Tulo on hieman jopa XS-koon Microraftia pienempi. Kuten Microraft XS, myös Tulo on toki monikäyttöinen junioreille. Vertaile packraftien kokoja packraft-info-sivultamme.

Paino: 2,3 kg / Maksimikantavuus: 140 kg

MRS Tulon mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Lisäksi tämän mallin lautoissa on vakiona irrotettava MRS-evä + pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.