MRS Ponto

899,00 

Tyhjennä valinta
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

MRS Tulo ja Ponto ovat MRS-laivaston kaikkein kevyimmät ja yksinkertaisimmat mallit, niiden ollessa käytännössä aukkopeitteettömät versiot MRS Microraftista. Koot ovat lähellä Microraftin XS- ja L-kokoja, eli näissä lautoissa keveys ja pieni pakkauskoko tulevat etusijalla.

Ponto on siis näistä kahdesta isompi. Sisätilaa ja kantavuutta on runsaasti ja siihen sopiikin kaveriksi metsästys- tai kalastustarvikkeet tai jopa fatbike. Ponto sopii hyvin esimerkiksi vesistönylityksiin ja leppoisiin retkiin joissa pienet pärskeet eivät haittaa.

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logoja on (yht 2 kpl) keulan molemmin puolin noin 100 mm x 70 mm kokoisena.

Packraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima).

Lisäksi tämän mallin lautoissa on mukana vakiona irrotettava MRS-evä (korkeus. n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

 

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.