MRS Ponto

899,00 

Tyhjennä valinta
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

MRS Ponto on valikoimamme toiseksi kevyin ja pienin packraft. Ponto sopiikin niille, jotka eivät tarvitse aukkopeitettä, mutta arvostavat kestävän ja kompaktin packraftin ominaisuuksia. Sisätilaa ja kantavuutta on kuitenkin runsaasti ja Pontoon sopiikin kaveriksi metsästys- tai kalastustarvikkeet tai jopa fatbike. Ponto on suorituskyvyiltään mainio myös koskissa. Kompaktin kokonsa ansiosta Pontoa voi siis soveltaa missä vain, niin hankalasti saavutettavissa erämääkohteissa kuin merelläkin, esim. isomman veneen mukana; Ponto vie vain vähän säilytystilaa, mutta tämän avulla pääset tutkimaan helpommin mm. kesäistä saaristoa tai muita matalia luontokohteita.

Ulko- ja sisämitoiltaan Ponto on samaa luokkaa kuin Microraft L, soveltuen näin jopa 190 cm pitkälle melojalle. Vertaile packraftien kokoja packraft-info-sivultamme.

Paino: 2,9 kg / Maksimikantavuus: 196 kg

MRS Ponton mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Lisäksi tässä lautassa on vakiona irrotettava MRS-evä + pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 120 mm korkea Gumotex-evä.

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

 

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.