Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Melomon logo

Kauppa

MRS Ponto

(2 tuotearviota)

899,00 

Paino: 2,9 kg
Aukkopeite: –
Testattu maksimikantavuus: 190 kg

MRS Ponto on valikoimamme toiseksi kevyin ja pienin packraft. Ponto sopiikin niille, jotka eivät tarvitse aukkopeitettä, mutta arvostavat kestävän ja kompaktin packraftin ominaisuuksia. Sisätilaa ja kantavuutta on kuitenkin runsaasti ja Pontoon sopiikin kaveriksi koira, metsästys- tai kalastustarvikkeet tai jopa fatbike. Ponto on suorituskyvyiltään mainio myös koskissa. Kompaktin kokonsa ansiosta Pontoa voi siis soveltaa missä vain, niin hankalasti saavutettavissa erämääkohteissa kuin merelläkin, mm. isomman veneen mukana. Ponton avulla pääset tutkimaan helposti esim. matalaa saaristoa tai muita löytämistä odottavia luontokohteita.

Ulko- ja sisämitoiltaan Ponto on samaa luokkaa kuin Microraft L, soveltuen näin jopa 190 cm pitkälle melojalle. Vertaile packraftien kokoja packraft-info-sivultamme.

MRS Ponton mukana toimitetaan täyttöpussi, paikkausmateriaalia (pl. liima) sekä irrotettava MRS-evä (korkeus n. 60 mm) sekä pohjaan asennettu istukka. Istukkaan sopii myös erikseen myytävä 130 mm korkea MRS-evä.

Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu.

Mikäli packraftisi sattuisi kaipaamaan jollakin seikkailullasi korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Väri

Vihreä, Keltainen, Punainen, Sininen

2 arviota tuotteelle MRS Ponto

  1. Jari

    Sopivan kevyt kantaa. 178 cm käyttäjälle jää juuri sopivasti jalkatilaa kun laittaa rinkan keulan ”päälle”.

  2. Nimetön

    40km takana näin tulva aikana ei hätää mutta kun kivet tulee näkösälle niin kestävyys arveluttaa

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.