MRS Alligator 2S XXL

1 399,00 

Poista
Category: SKU: N/A

Kuvaus

MRS Alligator 2S:n suurempi versio.

Väri: Musta (vihreät saumat)

Huom. normaalisti musta väri (= ekstrapinnoitettu materiaali) on varattu vain Pro-malleille, joten tämä lautta on erikoistapaus ja näitä ei tule lisää! Tuotekuvasta poiketen lautassa on Light backrest-selkänoja.

MRS Alligatorit soveltuvat parhaiten virtaavaan veteen ja erityisesti koskenlaskuun, mutta tasaisessa vedessä meno onnistuu ilman muuta myös.

Lautan mukana tuleva skirt-aukkopeite on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Peite kiinnittyy packraftiin aukon sisäreunaan kiinnitettävien kiinnityskaarten avulla. Tasaisella vedellä liikuttaessa skirtti ei ole pakollinen, riippuen hieman melontatekniikastasi ja siitä, paljonko vettä roiskuttelet itsesi päälle.

Alla olevasta taulukosta näet Alligator 2S ja 2S Pro-mallien erot:

 

Alligator 2S Pro Alligator 2S
ISS Kyllä Ei
Selkänoja Comfort backrest Light backrest
Reisiremmit Pro-reisiremmit 4-pistekiinnityksellä Pehmustetut reisiremmit 3-pistekiinnityksellä
Ponttoonit UPN35 Nylon 210D/67T*55T 90 A Ester TPU (0,35mm + vahvistettu pinnoite) UPN35 Nylon 210D/67T*55T 90 A Ester TPU (kaksinkertainen)
Pohja UPN35 Nylon 420D/67T*55T 90 A Ester TPU (0,6mm + Aramid-vahvistettu pinnoite) UPN35 Nylon 420D/67T*55T 90 A Ester TPU (kaksinkertainen)

 

Vertaile packraftien materiaaleja ja kokoja packraft-info-sivultamme!

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä Melomon logoteipeillä. Teippejä tulee lauttaan yhteensä kolme kappaletta: Melomo-tekstilogo kumpaankin kylkeen ja logon pyöreä grafiikka packraftin kanteen.

MRS Alligatorien mukana toimitetaan lautan lisäksi aukkopeitteen kiinnityskaaret, skirt-aukkopeite, reisiremmit, täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Patch’n Go-pikapaikkasarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.

Lisätiedot

Väri

Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MRS Alligator 2S XXL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post comment