Melomo vapateline

119,00 

Materiaali: alumiini ja muovi

Koko (kuljetuskunnossa): 50 x 3 x 3 cm

Paino (kuljetuspussin kanssa): 300 g

Ominaisuudet: kokoontaittuva, kevyt ja helposti kuljetettava rakenne, valmistettu Suomessa

Yhteensopivuus: Kaikki MRS:n valmistamat packraft-mallit. Muihin lauttoihin ja kulkupeleihin sovitettaessa kiinnityslenkkien liimaaminen voi olla tarpeen.

Varastossa

Kuvaus

Vapateline MRS Microraftiin!

Vapateline on paljon kyselty lisäys MRS-packraftien lisälaitevalikoimaan. Innokkaina perhonheittäjinä olemme havainneet sopivan apuvälineen tarpeen jo tovi sitten. Kehitimme tuotetta huolellisesti ja useiden prototyyppien kautta ja lopulta päädyimme juuri tähän malliin esim. pöytä- ja kuminauhamallisten vapatelineiden sijasta. Niin sanotun ”luurankomallisen” vapatelineen edut ovat:

  • Kestävyys – liikkuvien, katoavien ja rikkoutuvien osien määrä on pyritty minimoimaan. Tuote ei sisällä yhtään ruuvia tai pikkuosaa, joiden katoaminen kalareissulla estäisi vapatelineen käytön. Alumiinirunko pakataan kuljetusta varten kestävien muovituppien sisään, jolloin paketti kestää kovaakin käsittelyä reissun päällä.
  • Keveys ja koko – kuljetuskunnossa koko telineen pituus on vain puoli metriä ja painoa säilytyspusseineen 300 grammaa. Vapatelineen saa siis vaivattomasti kuljetettua vaikkapa rinkan sivussa tai muihin kalastusvälineisiin kiinnitettynä.
  • Monikäyttöisyys – muoviset vapatupet liikkuvat leveyssuunnassa packraftin ponttooneja mukaillen. Lautan keulassa olevien kiinnityslenkkien sijainnista riippuen vapatelineen saa kiinni joko suoraan lenkkeihin tai kiristettyä paikalleen lenkkien ja pakkaushihnan/mustekalan yhdistelmällä.

Melomon vapatelineet valmistetaan käsityönä Suomen Oulussa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Melomo vapateline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post comment