- 20%

Melomo mela (B-luokka)

127,20 

Varastossa

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): melomo-mela-B

Kuvaus

Kun vauhti kasvaa niin virhelyönnit lisääntyy. Normaalisti laaduntarkistuksen kautta tulee meille vain täysin priimakuntoisia meloja myyntiin, mutta huutavan materiaalipulan vuoksi olemme järkeilleet, että nyt kannattaa joustaa ja otimme myös kakkosluokan meloja myytäväksi. Tarjolla siis ns. B-luokan meloja, joissa havaittavissa pieniä vikoja tai puutteita esim. viimeistelyssä, lapakulmien tarkkuudessa tai osien väljyydessä.

Huom. Kaikki B-luokan melat ovat edelleen materiaaleiltaan laadukkaita ja siten 100% rakenteellisesti vahvoja. Melat ovat siis täysin käyttökelpoisia, ja tästä laarista on nyt mahdollisuus napata itselleen edullisesti kestävä mela esim. vaellus-, kalastus-, metsästys- tai mökkikäyttöön. Meloilla onkin materiaalien suhteen täysi vuoden takuu sekä normaali palautusoikeus käyttämättömälle tuotteelle. Tarkasta ensin ostamasi tuote ja mikäli olet tyytymätön, saat palauttaa käyttämättömän B-luokan melan postikuluitta.

Samaa Melomo melaa saatavissa toki myös tuttuna ja turvallisena A-luokan tuotteena. Vaativampaan käyttöön suosittelemme Aqua-Boundin meloja.

Melomo mela (4-osainen)

Luotettava ja kevyt hiilikuituvartinen mela. Tämä 220 cm mittainen mela soveltuu kaikkien MRS packraftien kaveriksi hyvin monipuoliseen retkeilykäyttöön. Neljään osaan purkautuva mela kulkee näppärästi reppuun, rinkkaan tai pyörään kiinnitettynä. Purettuna melan osien pituudet ovat enimmillään n. 64 cm.

  • Pituus: 220 cm
  • Rakenne: 4 osaa
  • Paino: 1080 g
  • Varren materiaali: 100 % hiilikuitu
  • Lavan materiaali: lujitettu muovi
  • Lapakulmat: 0° & 60° (L or R)
  • Takuu 12 kk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.