Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!

Search

Kauppa

Melomo 4-osainen packraft-mela (B-luokka)

(8 tuotearviota)

69,00 

Saatavuus: Varastossa

Kun vauhti kasvaa niin virhelyönnit lisääntyy. Normaalisti laaduntarkistuksen kautta tulee meille vain täysin priimakuntoisia meloja myyntiin, mutta huutavan materiaalipulan vuoksi olemme järkeilleet, että nyt kannattaa joustaa ja otimme myös kakkosluokan meloja myytäväksi. Tarjolla siis ns. B-luokan meloja, joissa havaittavissa pieniä vikoja tai puutteita esim. viimeistelyssä, lapakulmien tarkkuudessa tai osien väljyydessä.

Huom. Kaikki B-luokan melat ovat edelleen materiaaleiltaan laadukkaita ja siten 100% rakenteellisesti vahvoja. Melat ovat siis täysin käyttökelpoisia, ja tästä laarista on nyt mahdollisuus napata itselleen edullisesti kestävä mela esim. vaellus-, kalastus-, metsästys- tai mökkikäyttöön. Meloilla onkin materiaalien suhteen täysi vuoden takuu sekä normaali palautusoikeus käyttämättömälle tuotteelle. Tarkasta ensin ostamasi tuote ja mikäli olet tyytymätön, saat palauttaa käyttämättömän B-luokan melan postikuluitta.

Samaa Melomo melaa saatavissa toki myös tuttuna ja turvallisena A-luokan tuotteena. Vaativampaan käyttöön suosittelemme Aqua-Boundin meloja.

Melomo mela (4-osainen)

Luotettava ja kevyt hiilikuituvartinen mela. Tämä 220 cm mittainen mela soveltuu kaikkien MRS packraftien kaveriksi hyvin monipuoliseen retkeilykäyttöön. Neljään osaan purkautuva mela kulkee näppärästi reppuun, rinkkaan tai pyörään kiinnitettynä. Purettuna melan osien pituudet ovat enimmillään n. 64 cm.

 • Pituus: 220 cm
 • Rakenne: 4 osaa
 • Paino: 1080 g
 • Varren materiaali: 100 % hiilikuitu
 • Lavan materiaali: lujitettu muovi
 • Lapakulmat: 0° & 60° (L or R)
 • Takuu 12 kk

8 arviota tuotteelle Melomo 4-osainen packraft-mela (B-luokka)

 1. Eliisa Mattila

  Ei mitään huomautettavaa vaikka olikin B-luokan tavara, joten erittäin hyvä ostos!

 2. Jani Peltonen

  En oikein vieläkään tiedä, mikä tässä oli B-luokkaa. Tarpeeksi kevyt, tyylikäs ja toimiva mela packraftaukseen kaikin puolin!

 3. Tero

  Kosmeettisia juttuja, ei haittaa käyttöä.

 4. Miikka A.

  Mahtava ja toimii!

 5. Esko J.

  Kevyt, säädeltävä ja ongelmaton mela.

 6. Anssi

  Nopea toimitus. Edullinen perus mela, b-luokkaa en huomannut mistään, en löytänyt vikoja. Ostin näitä 2kpl järvi melontaan.

 7. Katja

  On kyllä ihan A -luokan mela. En ole huomannut mitään “virhettä” yms. vikaa melassa.

 8. Nimetön

  Ajaa hyvin asiansa. B-laatuisuutta ei ainakaan tässä yksilössä juuri huomaa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.