- 10%

Aqua-Bound Whiskey Carbon

355,50 427,50 

Tyhjennä valinta
Categories: , SKU: N/A

Kuvaus

Kaikki Aqua-Boundin melat ovat maailman parhaimmistoa – Whiskey Carbon vielä sieltä ihan kärjestä – se on jopa aivan omaa luokkaansa ja erityisesti koskimelojen eliittiä! Tällä ultrakeveällä melalla saat täydellistä suorituskykyä; vaivatonta vääntöä ja täyttä voimaa joka vedolla.

Mela on suunniteltu erityisesti packraft käyttöön, painoa on vain 652 g. Vahva varsi ja leveähköt lavat yhdessä tarjoavat tasaiset melanvedot sekä äärimmäistä kestävyyttä. Tarkemmin tarkasteltuna, lapa (20 x 41 cm) on abCM ahtopuristettua hiilikuitua (Compression molded carbon) ja varsi T-700 hiilikuitua.

Patentoidun Posi-Lok®️-holkkisysteemin ansiosta mela on helppo purkaa ja koota. Komposiitista valmistettu Posi-Lok®️-järjestelmä on korroosionkestävä ja tarjoaa kahdella napilla toteutetun kiinnityksen sekä portaattoman lapakulman säädön. Liitoskohdat pitävät varmasti kovassakin rasituksessa.

Whiskey Carbonia on saatavilla kaksi- ja neliosaisena pituuksissa 205 cm sekä 215 cm. Kaksiosaisen paino 652 g ja neliosaisen 709 g. Neliosaisessakin Posi-Lok®️-holkkisysteemi vain keskellä, kun taas alhaalla lavoissa yksi nappilukitus per lapa.

  • Lengths: 205, 215 cm
  • Weight: 652 g / 709 g
  • Construction: 2 pc / 4 pcs
  • Shaft Material: T-700 Carbon
  • Blade Material: Compression Molded Carbon
  • Blade Size: 20 x 41 cm
  • Ferrule Angles: Infinite

Valmistettu Yhdysvalloissa.

Huom! Jokainen Whiskeyn lapa on valmistettu käsin, mikä tarkoittaa, että joskus prosessissa syntyy pieniä kosmeettisia puutteita. Melomolla myynnissä olevissa Whiskey -lavoissa on nähtävissä pienia raitoja ja ryppyjä. Nämä viat ovat vain kosmeettisia ja lavat ovatkin 100 % rakenteellisesti vahvoja. Kosmeettiset haitat on jo huomioitu hinnassa. Meloilla on toki edelleen kahden vuoden takuu valmistusvirheiden varalta sekä normaali palautusoikeus käyttämättömälle tuotteelle.

Lisätiedot

Pituus

205, 215

Osat

2-osainen, 4-osainen