MRS Alligator 2S Pro

1 599,00 

Varastossa

Category:

Kuvaus

MRS Alligator 2S saksalais-aasialaisena yhteistyönä suunniteltu MRS:n lippulaivamalli. Painoa lautalla on alle 3,5 kg ja täydessä koskivarustuksessakin (aukkopeite ja siihen kuuluvat kiinnityskaaret) päästään alle neljään kiloon. Kuten muutkin MRS-tuotteet, Alligator 2S-lautat valmistetaan pienissä erissä käsityönä MRS:n tehtailla Kaukoidässä, ja näitä vehkeitä ei pidä missään nimessä sekoittaa marketeissa myytäviin, liukuhihnavalmisteisiin kumiveneisiin ja muihin kellukkeisiin.

Alligator soveltuu Microraftia paremmin virtaavaan veteen ja erityisesti koskenlaskuun. Alligator liikkuukin nimensä mukaisesti koskella ja joella ketterästi kuin alligaattori. Alligatorin matkavauhti on noin 5 km/h. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä väline, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Lautan mukana tuleva aukkopeite on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeitteen tarkoitus on pitää meloja kuivana kun kosken kuohut pyrkivät sisään kulkuvälineeseen tai kesäinen auringonpaiste muuttuu kesken melontareissun sateensuojan metsästämiseksi. Juuri tästä syystä me emme myy sitä lisähintaan, vaan aukkopeite sisältyy kaikkiin myymiimme packrafteihin. MRS Alligatorin aukkopeite on mallia skirt, eli sananmukaisesti ”hame”, jonka meloja pujottaa ympärilleen. Tämä aukkopeitemalli pitää ei-toivotut aallot ja roiskeet erityisen hyvin poissa lautan sisältä. Peite kiinnittyy packraftiin aukon sisäreunaan kiinnitettävien kiinnityskaarten avulla.

Alligator 2S Pro -malliin kuuluu vakiovarusteena ISS eli Internal Storage System – vapaasti suomennettuna ”sisäinen säilytysjärjestelmä”. ISS on yksinkertaisesti täysin vesi- ja ilmatiivis vetoketju packraftin perässä. Vetoketjun kautta lautan ponttoonit voidaan pakata varusteilla, muonalla ja muulla matkatavaralla.

Lue lisää Alligator 2S Prosta esittelysivulta!

Huomio! Mikäli haluat saada packraftisi tyylikkäillä Melomon logoteipeillä ja säästää 5% packraftin listahinnasta, voit käyttää alennuskoodin ”TEIPPI” verkkokaupan kassalla. Teippejä tulee lauttaan yhteensä kolme kappaletta: Melomo-tekstilogo kumpaankin kylkeen ja logon pyöreä grafiikka packraftin kanteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MRS Alligator 2S Pro”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post comment