Adventure X2 (ISS+aukkopeite)

1 539,00 

Varastossa

Category: SKU: MRS-AX2-ISS

Kuvaus

MRS Adventure X2 on Microraftin kahdenistuttava isoveli. Siinä on luonnollisesti yhden hengen mallia enemmän lattiapinta-alaa ja kantavuutta, vaikka painoa laitteella on vain alle neljä ja puoli kilogrammaa. Adventure X2 on omimmillaan kahdestaan melottaessa ja pysyykin todella jämäkästi kasassa kahden henkilön ollessa kyydissä. Lauttaa voi käyttää myös äärimmäisen tilavana yhden hengen lauttana, jossa kulkee helposti mukana esimerkiksi isommat matkatavarat, lapset, polkupyörä, koira tai suurikokoisemmat metsästys- ja kalastusvälineet. Kaiken lisäksi lautan ISS-säilytysjärjestelmä nielee esimerkiksi rinkan sisällön turvaan ponttoonien sisään!

Adventure X2 soveltuu parhaiten still water -melontaan, jossa sillä voidaankin saavuttaa mukava 5-6 km/h matkavauhti. Kantavuutta lautalla on 250 kg. X2 selviää helposti myös I-II-luokan koskista – kahdestaan melottaessa se ei kuitenkaan ole kaikkein paras valinta suurempiin koskiin. Yksin melottaessa lautta suoriutuu II-III-luokan koskista hyvin. Koskea laskettaessa melojan on kuitenkin syytä muistaa pitkän rungon tuoma rajoitettu ketteryys. Yksin melottaessa etupenkkiä voi käyttää jalkatukena.

Tämä packraft-kaksarien Cadillac tulee ns. kaikilla herkuilla, eli ISS-säilytysjärjestelmällä, irrotettavalla etupenkin selkänojalla ja aukkopeitteellä. Aukkopeite mahdollistaa yhden hengen ja matkatavaroiden kuljettamisen peitteen alla, siinä ei siis ole reikää toiselle melojalle!

Huomio! Mikäli haluat saada packraftisi tyylikkäillä Melomon logoteipeillä ja säästää 5% packraftin listahinnasta, voit käyttää alennuskoodin ”TEIPPI” verkkokaupan kassalla. Teippejä tulee lauttaan yhteensä kolme kappaletta: Melomo-tekstilogo kumpaankin kylkeen ja logon pyöreä grafiikka packraftin kanteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adventure X2 (ISS+aukkopeite)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Post comment