Melomo Oy:n reppu- ja pääsylippuarvonnan säännöt ja yleiset ehdot 2019

 1. Arvonnan järjestäjä on Melomo Oy (Y-tunnus 2855511-2).
 2. Kilpailu on avoin kaikenikäisille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkinnon voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.
 3. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Melomon Facebook- ja/tai Instagram-päivitystä. Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.
 4. Arvonnan pääpalkintona on 1 kpl sininen tai punainen Ortlieb Atrack 45 -reppu (arvo 209€). Lisäksi arvomme:
  • 5 x 2 kpl sisäänpääsyä Oulun erämessuille 17.-19.5.2019 (arvo 17€/lippu)
  • toisen Ortlieb Atrack 45 -repun, mikäli Melomon Instagram- ja Facebook-tilien seuraajamäärä on vähintään 1000 seuraajaa per tili 20.5.2019 klo 00:00
 5. Palkintojen yhteisarvo on 588€. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.
 6. Voittaja valitaan koneellisesti arpomalla. Arvontaan osallistuvat kaikki Facebook- ja Instagram-päivityksiin kommentoineet. Arvonta suoritetaan kahdessa osassa:
  • pääsylippujen arvonta suoritetaan 16.5.2019 klo 18:00
  • repun tai reppujen arvonta suoritetaan 20.5.2019 klo 12:00
 7. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkistetaan arvonnan jälkeen Melomon Facebook- ja Instagram-sivuilla.
 8. Melomo Oy:llä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli alkuperäiseen voittajaan ei saada yhteyttä kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta.
 9. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Melomo Oy ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.
 10. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 11. Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Melomo Oy.
 12. Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.
 13. Melomo Oy pidättää järjestäjänä oikeuden sääntömuutoksiin.